Neúcta k hvězdě X-Men Jennifer Lawrence: Snoubenec se k ní chová jako k nule!

Jennifer Lawrence 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 12:07

Do českých kin míří další díl komiksové série X-Men, jehož hvězdou je herečka Jennifer Lawrence. Hollywoodská hvězda se bude brzy vdávat, její manžel se k ní přitom chová, jako by ani nebyla celebritou.

Zítra vstoupí do českých kin film X-Men: Dark Phoenix, v němž jednu z hlavních rolí ztvárnila herečka Jennifer Lawrence. Hvězda Hunger Games se letos v únoru ani ne po ročním vztahu s galeristou Cookem Maroneym zasnoubila a bylo to pro ní prý lehké rozhodnutí.

„Je to ten nejlepší člověk, kterého jsem měla možnost během svého života potkat. Bylo to opravdu, opravdu lehké rozhodnutí,“ řekla Entertainment Tonight bez dalšího vysvětlení. Leccos však naznačily zdroje z okolí páru.

„Je to skvělý chlap. Je chytrý a vtipný, navíc s ní nezachází jako s celebritou, což dělali všichni její předchozí partneři. Je to rozhodně ten nejlepší chlap, s jakým chodila. Není ovlivněný Hollywoodem,“ tvrdí člověk blízký populární herečce.

O Lawrence a Maroneym se i proto často mluví jako o pohádkovém páru. „Když se koncem loňského jara poprvé ukázali, bylo to skvěle načasované, protože byli oba sami a jen si užívali večera s přáteli,“ připomněl další zdroj.

Minulý měsíc dokonce uspořádali setkání kvůli svatebním přípravám. „Jsme šťastní a plní očekávaní, že se Jennifer Lawrence stane vdanou paní… tento víkend jsme připili na Jen a jejího nastávajícího manžela. Měli jsme se skvěle,“ napsali na Instagramu její stylisté Jill Lincoln a Jordan Johnson.

Témata: Jennifer Lawrence