Paľo Habera v Brně rozplakal fanynku! Co tak strašného udělal?

Pavol Habera 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 15:40

Hudebník Pavol Habera se na nedávném koncertu tak odvázal, až jedním svým činem rozplakal jednu z fanynek. Šlo však o slzy štěstí, protože jí věnoval cenný artefakt, který málem posloužil jako úplatek.

Pavol Habera zavítal koncem května se svou legendární kapelou Team do brněnské hokejové haly a zdá se, že se tam pěkně odvázal. Rockera v sobě zkrátka sedmapadesátiletý slovenský hudebník nezapře, a tak do hlediště mezi diváky hodil propocené osobní věci. Vyšlo to najevo díky příspěvku na jeho instagramovém profilu.

Na zmíněné sociální síti totiž Haberovi přišel děkovný vzkaz od otce jedné z přítomných fanynek, která si kus látky odnesla domů. „Na koncertě v Brně jste hodil mé dceři ručník… To, že z toho byla v sedmém nebi a měla slzy jako hrachy, ani nemusím psát,“ stojí ve vzkazu, který pokračuje zajímavým příběhem.

Cenný artefakt se totiž málem stal předmětem zajímavé směny. „Včera jsem potkal její učitelku hudebky, která byla na koncertě v Třebíči s dalšími učitelkami, a ta mi řekla, že učitelka češtiny by ráda Báru ‚podplatila‛ jedničkou na vysvědčení výměnou za ručník,“ pokračoval otec fanynky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

? dakujem a pozdravujem Baru a jej ucitelku ???

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera), Čen 3, 2019 v 3:40 PDT

Na závěr hrdě přiznal, že jeho dcera prokázala charakter a lepší známku odmítla. „Má smůlu, Bára se mileráda spokojí s dvojkou,“ dodal a ještě jednou poděkoval za „bonus v podobě ručníku“, který byl po koncertě dozajista pořádně propocený.

Samotný Habera byl ve své odpovědi stručný. „Děkuji a pozdravuji Báru a její učitelku,“ napsal na Instagramu. Je však jasné, že podobných fanynek by chtěl co možná nejvíc.

Témata: Pavol Habera