Těhotná Jasmina Alagič: Zítra to bude venku!

Jasmina Alagič 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 10:53 | Aktualizováno: 3. června 2019 22:31

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič už se chystá na chvíli, kdy se z ní stane hrdá maminka syna, kterého čeká s rapperem Rytmusem. Včera se na Instagramu rozepsala o konkrétním datu. Prozradila termín porodu?

Těhotná manželka Rytmuse Jasmina Alagič oznámila včera na sociální síti šťastnou novinku. „Už zítra bude venku to, o čem se zatím jen pošuškává a Ty pochopíš, že je to konečně o tobě,“ napsala na sociální síti. Kdo by se však domníval, že oznámila termín porodu, ten by se mýlil.

Balkánská kráska tím chtěla oznámit, že na slovenský trh vstupuje internetový obchod s módou, který působí i u nás. V Česku jej propaguje reklama s modelkou Karolínou Kurkovou, kterou snad musel vidět opravdu každý. U našich východních sousedů nejspíš tato role připadne Jasmině.

Zatímco slovenští fanoušci moderátorky jsou z tohoto oznámení u vytržení, čeští zákazníci zmíněného e-shopu už pod příspěvkem varují, že nákupy neprobíhají úplně skvěle. „V Česku to moc nefunguje. Byla z toho na začátku dobrá aférka. Mají miliony na marketing, ale aby posilnili zákaznickou podporu nebo sklad, to ne,“ stojí v jednom z komentářů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Čen 2, 2019 v 3:52 PDT

Vlákno pod tímto komentářem vzápětí pokračuje dalšími vzkazy v podobném duchu. „V kontaktním centru mi to zvedla Ukrajinka, která ani nevěděla, co po ní chci. Znám daleko lepší e-shopy,“ konstatuje Kateřina. Nit suchou nenechala na internetovém obchodě ani další Češka.

„Praktické fungování otřes. Zboží jde k zákazníkovi dlouho, zákaznická podpora funguje naprosto neprofesionálně, často člověk vůbec neví, kde je jeho zaplacená objednávka, na reklamace a vracení peněz si taky spousta lidi stěžuje.. moc to prostě nezvládají,“ píše jistá Lenka. Snad se Jasmina postará o zlepšení pověsti této značky.

Témata: Jasmina Alagič