Hvězda Ordinace tajila nemoc i před rodinou! Zdrcující detaily jejího boje s rakovinou!

Silvia Petöová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2019 16:46

Náhlá smrt Silvie Petöové († 50) šokovala všechny, kteří ji znali. Herečka, známá z mnoha televizních seriálů, totiž podlehla rakovině prsu. Závažnou diagnózu přitom tajila i před svou nejbližší rodinou!

Slovenská média hovoří o tom, že Silvia Petöová byla před kamerami a ve společnosti pověstná smyslem pro humor, dobrou náladou a sršela pozitivní energií. I pro bylo pro mnohé těžké představit si, že několik let zápasila se zákeřnou chorobou.

„Rakovinu prsu jí zjistili přibližně dva roky poté, co moderovala na Markíze relaci LOVE. Bohužel rodiče ani syn velmi dlouho nevěděli, že je nemocná, tajila to před rodinou," prozradil zdroj z okolí herečky deníku Nový čas.

Původně se mluvilo o tom, že nemoci čelila dva roky, nakonec se ukázalo, že trápení mohlo trvat až sedm dlouhých let. Když si Silvia od lékařů vyslechla diagnózu, nevzdávala se a bojovala.

Chvílemi se zdálo, že léčba je na dobré cestě. Zákeřná nemoc si však vyžádala krutou daň. „Vypadaly jí všechny vlasy, nějaký čas nosila paruky," přiznává nejmenovaný zdroj. I přesto všechno se nikomu nesvěřila a trpěla osamocená!

Témata: Silvia Petöová Slovensko