Britové opět v šoku kvůli Meghan! Harry opravdu není otcem Archieho?!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. června 2019 17:20 | Aktualizováno: 1. června 2019 22:28

Není to tak dávno, co Británií otřásala kauza kolem malého synka vévodkyně Meghan a prince Williama! Mohl za to článek magazínu Globe, který tvrdil, že princ Harry ve skutečnosti není otcem svého syna. Neuplynul ani měsíc a podobné spekulace se objevily znovu. A tentokrát je převzala i některá česká média. Nadále ale platí, že nic z toho není pravda.

Podle nedávných informací časopisu Globe Harry neměl být Archieho skutečným otcem. Časopis se odkazuje na zdroj blízký královské rodině, který údajně prozradil detaily, které ale neměl nikdo vědět.

Zdroj tvrdí, že ještě před porodem udělali test DNA z plodové vody, který podstupuje každé královské děťátko. Ukázalo se prý, že Harry není otcem. Celá královská rodina se kvůli tomu měla rozhádat a Harry měl udělat další testy DNA, které ukázaly opak, a sice že otcem Archieho je.

Samozřejmě ale nic z toho není pravda. Spekulací se ujal známý server Gossip Cop, který se věnuje vyvracení mýtů o celebritách, a rozhodl se uvést věc na pravou míru.

Poukázal například na to, že se nikdy neobjevila a nepotvrdila spekulace, že by Meghan byla Harrymu nevěrná. Podle serveru je informace o falešném otcovství naprostý nesmysl. Magazín Globe je navíc prý známý tím, že si příběhy o královské rodině vymýšlí, jako například historka o tom, že princ Harry už jedno dítě má.

Magazín se navíc prý ve svých výmyslech ztrácí. Na jaře vydal článek o tom, že i za zrozením prince Charlese stojí nevěra, a tak není členem královské rodiny, najednou je ale plnohodnotným příbuzným.

Podobných nesrovnalostí ale má magazín ve svých článcích nespočet. Gossip Cop proto upozorňuje, že i údajné informace o nemanželském dítěti vévodkyně Meghan jsou zcela smyšlené.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)