Vévodkyně Meghan ponížila Donalda Trumpa!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 13:45

Americký prezident se chystá do Velké Británie, ale setkání se svou krajankou, vévodkyní Meghan, se nedočká. Za všechno může roky stará křivda, kterou způsobila jejich výměna názorů přes média.

Už v pondělí přiletí na návštěvu do Velké Británie úřadující americký prezident Donald Trump, který si nechce nechat ujít setkání se zástupci královské rodiny, zvlášť když se jejím členem relativně nedávno stala Američanka Meghan Markle, která se vdala za prince Harryho a letos mu přivedla na svět syna.

Buckinghamský palác samozřejmě o setkání s jedním z nejvlivnějších mužů světa stojí, kromě královny Alžběty si má s Trumpem potřást rukou i princ Harry. Manželka však vévodu ze Sussexu nedoprovodí, protože se s prezidentem své rodné země setkat odmítá. Důvodem má být roky stará křivda.

V roce 2016 se totiž vévodkyně Meghan nechala slyšet, že prezident Trump je v jejích očích nepřítelem žen, co umí jen rozvracet společnost. Tou dobou ve Státech teprve zuřila bitva o Bílý dům a Meghan tenkrát uvedla, že kdyby se miliardář stal prezidentem, radši by emigrovala do sousední Kanady.

Trump tehdy jejím slovům nevěnoval pozornost a dozvěděl se o nich až nedávno. Jak u něj bývá obvyklé, reagoval přezíravě. „To jsem nevěděl. Co bych na to řekl? Nevěděl jsem, že byla tak sprostá,“ řekl na dotaz novináře britského deníku The Sun.

Nakonec se ale projevil jako gentleman, když Meghan popřál hodně štěstí v její nové roli uvnitř královské rodiny. Přesto se vévodkyně ze Sussexu setkání s prezidentem účastnit nemá.

Témata: Meghan Markle Donald Trump