Diváci v šoku! Hvězda Ordinace náhle zemřela! Nikomu neřekla, že je nemocná!

Silvia Petöová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. června 2019 12:39

Slovensko je v šoku! V pouhých 50 letech zemřela herečka Silvia Petöová, informovala slovenská média. Silvia vystupovala ve Slovenském národním divadle, v oblíbených seriálech Ordinace v růžové zahradě či Kolonáda. Svůj hlas propůjčila také desítkám postav, proslavila se třeba jako dabérka Pam Ewingové v legendárním Dallasu.

Herečka zemřela 31. května, podlehla zákeřné nemoci – rakovině. Jen málokdo ovšem věděl, že byla nemocná a tak zprávu o jejím úmrtí někteří její kolegové považovali za vtip! Na Facebooku herečky se ozvala například producentka a dcera herce Andreje Hryce Wanda Adamík Hrycová s otázkou: „Co je to za blbý fór?",A nebyla jediná. Jenže na otázku jí už Silvia bohužel neodpověděla!

„Je mi to moc líto.... celý večer přemýšlím o tom, jak těžké to muselo být, držet to v sobě, nesdílet to, nikomu to neprozradit... asi jsi chtěla, aby si tě každý pamatoval veselou, usměvavou, hlučnou kopu, abys odešla jako věcně krásná, mladá a zdánlivě bezstarostná. Podařilo se, my si tě tak navždy budeme pamatovat. odpočívej v pokoji, Siso, Upřímnou soustrast pozůstalým,“ dodala Hrycová, když se ukázalo, že o žádnou legraci nejde.

„Silvia se zákeřnou chorobou bojovala už dlouho. Nechávala si to však pro sebe a dokonce ani blízcí přátelé o tom vůbec netušili. Poslední dobou už nechodila ani mezi lidi a byla stále doma," řekl serveru Pluska.sk anonymní zdroj. Herečka zemřela na rakovinu prsu v pozdním stádiu, potvrdila to i její rodina.

Se zesnulou herečkou se teď na sociální síti loučí desítky lidí, mezi nimi i někteří její kolegové.

O jejím úmrtí informoval i web TV Markíza. Právě na obrazovkách nejsledovanější slovenské stanice zazářila Petöová v slovenské verzi seriálu Ordinace v růžové zahradě. V minulosti moderovala také erotickou show Láskanie nebo pořad L.O.V.E. Před revolucí se objevila i v seriálu Chlapci a chlapi. Po boku Karla Rodena, Jana Přeučila nebo Jakuba Wehrenberga pak hrála na začátku 90. let také v detektivce Silnější než já.

Témata: Silvia Petöová Slovensko