Legendární Elán naštval fanoušky: Na tohle jsme měli čekat?!

Elán (konkrétně Jožo Ráž) během bratislavského koncertu 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 14:19

Legendární kapela Elán ve středu koncertem pokřtila nový bratislavský fotbalový stadion, avšak neobešlo se to bez potíží. Hudební produkci totiž nepřálo počasí a výčitky fanoušků se nakonec obrátily proti kapele.

Počátkem března byl na bratislavském Tehelném poli otevřen nový Národní fotbalový stadion, který však může samozřejmě posloužit i hudební produkci. Ve středu večer jej pokřtila legendární skupina Elán v čele se zpěvákem Jožo Rážem, ale v ráži byli spíš nedočkaví fanoušci. Z příjemného večera se totiž stala noční můra.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ELÁN rock (@elanrock), Kvě 28, 2019 v 10:56 PDT

„Nové Tehelné pole jsme koncertem otevřeli ve velkém stylu. Děkujeme!“ vzkázali po koncertě členové Elánu fanouškům. Ovšem z druhé strany se mnohdy dočkali chladné reakce za to, jak svou velkou show zorganizovali. V Bratislavě totiž ve středu večer nepanovalo úplně nejlepší počasí.

„V klidu mohli hrát těch 45 minut, dokud ještě nepršelo. Ne! Oni si dali načas a my jsme kvůli tomu vychytali ten největší liják,“ stěžovali si podle serveru Plus Jeden Deň přítomní diváci. Poukazovali přitom na dle jejich názoru zbytečnou prodlevu, která nastala poté, co ve 20:00 skončilo vystoupení rappera Majka Spirita.

Následně dav lidí 45 minut v zimě čekal na příchod kapely. Pomyslný pohár trpělivosti nakonec přetekl, když někteří lidé začali pískat a pokřikovat, kapelu však k urychlenému nástupu na pódium nepřesvědčili. Jožo Ráž a spol. přišli až po oné třičtvrtěhodině a po 60 minutách jejich koncertu začal liják.

Jaká je reakce organizátorů koncertu? „Všichni účinkující začínali v dohodnutém čase. Byly naplánované dvě pauzy potřebné pro technické změny na pódiu. Jedna po vystoupení Čarovných ostrohů a jedna po Majku Spiritovi,“ cituje Plus Jeden Deň Andreu Čurnou. Fanoušci by zkrátka měli pochopit, že podobné akce vyžadují pečlivou organizaci.

Témata: skupina Elán