Meghan vysává královskou pokladnu! Spokojenost Archieho má velkou cenu!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 9:23

Vévodkyně Meghan žádá pořádnou sumu ze státní pokladny, aby mohla upravit sídlo páru Frogmore Cottage. Společně s Harrym dokonce pozvali lidi, aby jim ukázali, že je tento zásah nutný kvůli jejich synovi Archiemu.

Hned v několika rozhovorech se princ Harry nechal slyšet, že jeho maličký syn Archie Harrison má problémy se spaním a v noci se často budí. Příčinou rozhodně není to, že jde o rozmazlené královské dítě, což brzy pochopili všichni lidé, kteří navštívili sídlo páru Frogmore Cottage.

V rámci probíhající charitativní akce se to poštěstilo i stovkám obyčejných občanů, kteří dostali jedinečnou možnost prohlédnout si místo, kterému dali vévoda a vévodkyně ze Sussexu přednost před Kensingtonským palácem. Po návštěvě však mnozí nad touto volbou nechápavě kroutili hlavou.

Pěkné sídlo se totiž nachází jen jednu jedinou míli (cca jeden a půl kilometru) od frekventovaného londýnského letiště Heathrow, kde každou půlhodinu odletí nebo přistane v průměru 14 letadel. Hluk z letounů v noci neumožní klidné spaní Harrymu, Meghan ani novorozenému Archiemu.

Do očí to ovšem vévodovi a vévodkyni nikdo z přítomných hostů, kterých má být až čtyři sta, říct nemohl, jelikož osobní setkání součástí prohlídky sídla nebylo. Každopádně královská rodina už přišla s plánem, jak celou situaci vyřešit, aniž by bylo nutné se znovu stěhovat jinam.

Meghan totiž hodlá vytáhnout osvědčenou zbraň, přeje si vybudování protihlukové stěny, které běžně lemují např. dálnice, za 50 tisíc liber (cca 1,5 milionu korun). Stavba bude samozřejmě hrazena z peněz daňových poplatníků, kteří tentokráte nemají nejmenší námitky. Jindy přitom nemají pro investice členů královské rodiny pochopení.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry královská rodina (gbr)