Katastrofa jménem Meghan? Kvůli ní jsem skončil na ulici, zoufá si její bratr

Thomas Markle mladší 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. května 2019 15:09 | Aktualizováno: 30. května 2019 21:18

Meghan Markleová dnes patří k nejsledovanějším lidem světa! Díky vztahu a následnému sňatku s princem Harrym se z ní stala celebrita první třídy! Jenže její rodina už z toho takovou radost nemá!

I když by se mohlo zdát, že je příjmení Markle dnes velkou výhodou? Bratr vévodkyně ze Sussexu Thomas Markle mladší (52) ale tvrdí, že kvůli své nevlastní sestře doslova trpí. Nikdy v životě na tom prý nebyl hůř než teď!

Thomas tvrdí, že je „jako pod mikroskopem“ a že všichni v jeho domovském městě Grant's Pass sledují každý jeho krok! Situace prý zašla až tak daleko, že se z něj a jeho rodiny stali bezdomovci! Kvůli špatnému zdraví se prý totiž musel vzdát své práce sklenáře.

Markle si stěžuje, že poslední dva měsíce žije v hotelovém pokoji v Oregonu se svou snoubenkou Darlene, jejím synem a dvěma psy. Protože mu nikdo není ochoten pronajmout dům.  Thomas kritizuje svou nevlastní sestru Meghan, za to, že jej nijak nepodpořila a nepomohla mu.

„Život v malém hotelovém pokoji si opravdu vybírá daň na Darlene a jejím synovi - na nás všech. A to všechno proto, že můj život se ne mou vinou náhle stal předmětem zájmu,“ zlobí se. „Každý můj pohyb je jako pod mikroskopem – a nejen můj, ale celé rodiny. Teď toho o mě říkají tolik - pravdu i nepravdu - nikdo mi nechce pronajmout dům nebo dát práci,“ zlobí se Thomas Markle.

Je těžké se s tím smířit – zvláště, když jsem o to nikdy nežádal,“ posteskl si bratr vévodkyně ze Sussexu. Poukazuje také na to, že život v hotelovém pokoji je nepříjemný a drahý. „Máme dva psy a syn mé přítzelkyně s námi tráví spoustu času. Musel jsem si pořídit velkou skladovací jednotku, takže u sebe nemáme žádné věci - není to hezký způsob, jak žít,“ vysvětluje.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle mladší