POROD Jasminy Alagič! Pikantní detaily...

Jasmina Alagič 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 10:07 | Aktualizováno: 30. května 2019 10:46

Co se týče těhotenství, doposud byla Jasmina Alagič spíš tajnůstkářka. Teď se ale o požehnaném stavu podrobně rozepsala. Termín porodu sice fanouškům neprozradila, jinak ale zašla do nejmenšího detailu.

Jasmina Alagič má za sebou nádherné období, během kterého se vdala za rappere Rytmuse, s nímž vzápětí vyrazila na pohádkové líbánky do Paříže. To opravdu nejkrásnější jí však čeká už brzy, co nevidět má totiž přivést na svět prvního potomka. I proto se rozhodla na četné výzvy fanoušků promluvit o těhotenství.

„Dva v jednom se nám začíná pomaličku krátit...“ naznačila na úvod, že porod už je opravdu za rohem. Pak začala vysvětlovat, proč se rozhodla k tomuto tématu vyjádřit, když si doposud radši všechno nechávala pro sebe.

„Po dnešních storkách, kde jsem mluvila o těhotenství mi přišlo velmi hodně zpráv. Sice vím, že na ně nemusím odpovídat, ale nechci být ignorantkou, která v tomto směru nic neřekne, tak Vám všem hromadně odpovím alespoň na ty nejčastější otázky,“ napsala na Instagramu.

Následoval seznam věcí, které si Jasmina „fajfkou“ odškrtávala. Moderátorce prý vůbec nebylo zle a dobře se jí spí. Těhotenství označila za krásné období. „Neupozorňuji na těhotenství 30x za den, ani si nemyslím, že teď potřebuji víc pozornosti, protože jsem těhotná,“ uvedla na rovinu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Kvě 29, 2019 v 11:01 PDT

Řeč přišla i na pikantnosti, fanoušky zajímaly třeba těhotenské chutě balkánské krásky. „Neproháním svého muže ve 3 ráno, protože chci okurky s čokoládou, protože je zkrátka nechci. Chci jen čokoládu 24/7, kterou mám vždy ve špajzu,“ prozradila Jasmina, která se s Rytmusem na miminko už moc těší.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)