Nový zpěvák Queen šokuje: Freddie Mercury a já v posteli?!

Adam Lambert a Brian May ze skupiny Queen 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 16:18 | Aktualizováno: 27. května 2019 18:22

S kapelou Queen dnes zpívá Američan Adam Lambert, pro svého slavnějšího předchůdce Freddieho Mercuryho má jen slova obdivu. Včetně těch, v nichž připouští, že by si dokázal představit, že spolu skončí v posteli.

Kapelu Queen dnes tvoří už jen dva původní členové skupiny: kytarista Brian May a bubeník Roger Taylor. Mikrofon patří americkému zpěvákovi Adamu Lambertovi, který sice nedosahuje pěveckých výšin Freddieho Mercuryho, ale něco jej s legendárním frontmanem britské kapely přece jen pojí.

Lambert se totiž otevřeně hlásí k tomu, že je homosexuál, což sice Mercury nikdy nepřiznal, ale dnes je to o něm i díky životopisnému snímku Bohemian Rhapsody veřejně známo. Americký zpěvák si v něm rovněž střihl epizodní roli jednoho z jeho mnoha sexuálních partnerů.

„Film je specifickou interpretací života tohoto muže a myslím si, že spoustu lidí jeho zhlédnutí inspirovalo,“ řekl Lambert v nedávném rozhovoru pro The Sun. „Lidé odcházeli z kina zamilovaní do něj a to je, myslím, ta nejdůležitější věc,“ vysvětluje.

O tom, jak se cítili Mercuryho sexuální partneři má jasno. „Očividně se jim to líbilo! To je všechno, co vím,“ vyjádřil se Lambert a dodal: „Myslím, že kdybych viděl Freddieho Mercuryho na pódiu, byl by tak skvělý, že bych se do něj nejspíš taky zamiloval.“ Americký zpěvák se domnívá, že by spolu tvořili pěkný pár.

Zatímco Lambert se považuje za mluvčího LGBT komunity, Mercury se v tomto směru nijak neprojevoval. Současný zpěvák Queen však má pro svého slavnějšího předchůdce pochopení. „Hudební průmysl v začátcích nevěděl, jak může mainstreamový umělec reprezentovat tuto komunitu. Myslím, že jsme se to pomalu, ale jistě naučili,“ řekl na závěr.

Témata: skupina Queen adam lambert Freddie Mercury