Jasmina Rytmuse pořádně ždímá? Rapper prozradil, jak...

Jasmina Alagič a Rytmus 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2019 8:07 | Aktualizováno: 27. května 2019 23:44

Patrik „Rytmus“ Vrbovský na své lásce rozhodně nešetří! Ukázal to nejen na prstenu, který dostala moderátorka Jasmina Alagič k zásnubám, ale i krásná svatba a svatební cesta do Paříže, kde novomanželé prochází jeden luxusní obchod za druhým! Slovenský rapper teď prozradil, jak je to u nich doma s financemi!

Před týdnem se konala ostře sledovaná svatba Rytmuse a Jasminy. A v brzké době se jim narodí první syn. Rapperovi se tak splní velký sen, protože v minulosti opakovaně mluvil o tom, že rodina je pro něj na první místě.

Teď se zdá, že je Patrik připraven splnit své vyvolené každé přání, které jí na očích uvidí! Ukázalo to i ve vtipném videu na Instagramu. „Kam pojedeme na svatební cestu?“ ptá se své lásky Rytmus. Moderátorka má jasno, kam by chtěla jet. „Do Karibiku,“ odpoví mu nadšená Jasmina. Drsný rapper jen skloní hlavu a přikývne. 

Další záběry pořídili novomanželé v jednom z luxusních pařížských obchodů. „Jaký máš pin kód? PIN KÓD!“ volá Jasmina na svého muže. Rytmus jí sice neodpoví, tváří se ale jako poslušný manžílek.

Je jasné, že jde jen o vtípky, přesto se zdá, že kdyby to Jasmina myslela vážně, její muž by neměl problém jí přání splnit. Už od začátku totiž dává jasně najevo, že Jasmina je žena jeho života a že je ochoten pro ni udělat cokoliv.

Sám se pak fanouškům přiznal, že považuje za normální, že se se svou manželkou o vše dělí! „Pokud má chlap love a neodráží se to na jeho ženě, dětech nebo rodině, tak je to prostě sobec. Pokud chlap love nemá a stará se o něho jeho žena a nedělá všechno proto, aby ty love měl, selhal,“ nebere si servítky hudebník.

Dodává, že pro něj osobně není nic hezčího, než když se může starat o svou královnu. „Vyvolává to ve mně pocit, že se starám o svou rodinu,“  prozradil novomanžel svým příznivcům na instagramu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič