ODHALENO! Válka mezi Meghan a Kate po porodu pokračuje!

Meghan Markle a Kate Middleton 15

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

24. května 2019 8:42

I když by se mohlo zdát, že po porodu je válka mezi Meghan a kate zažehnána, opak je pravdou! Dokazují to příspěvky a komunikace obou vévodkyň a jejich manželů na sociálních sítích!

Královská expertka Angela Mollardová porovnala chování Meghan a Kate a teď tvrdí, že si vévodkyně, o jejichž nepříliš vřelém vztahu si špitají i vrabci na střeše, konkurují prostřednictvím svých sociálních médií.

Jejich rivalita je podle ní znát třeba na tom, jaké detaily ze svého života oba páry sdílejí. „Mám pocit, jako by soutěžily o pozornost médií,“ poznamenala královská korespondentka. „To logicky vede k otázkám, zda mezi nimi probíhá válka,“ dodává.

A opravdu se zdá, že se Meghan a Kate snaží překonat, kdo z nich dojme svět víc. Jako příklad lze uvést příspěvky z tohoto týdne. Meghan a Harry zveřejnili u příležitosti prvního výročí krátké video ze svatby. Ve stejný den Kate a William pustili do světa fotky svých dětí hrajících si v přírodě, které obletěly doslova celý svět!

Angela Mollardová poukazuje na to, že Meghan bylo díky její dřívější kariéře herečky vštěpováno, aby byla „konkurenceschopná“. A zdá se, že toto pravidlo dodržuje i dnes! A to i přesto, že královští úředníci již dříve zdůrazňovali, že by Meghan a Harry měli ustoupit do pozadí, aby nezastínili následníka trůnu Williama a jeho manželku!

Přesto se zdá, že v mediální pozornosti a v prezentaci na sociálních sítích jsou oba páry zatím velmi vyrovnané. Instagramový účet Kensingronroyal, který patří Kate a Williamovi, aktuálně sleduje 9 milionů lidí, Meghan a Harry mu ale se svým účtem Sussexroyal šlapou na paty – a to i přesto, že jejich stránka funguje jen pár týdnů!

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)