Kate sebrala děti a utekla od Williama? V Británii to vře!

Kate Middleton 15

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

23. května 2019 21:25

Probíhá za zdmi královského paláce obří drama? Svět před pár dny obletěly fotky, na kterých se Kate (37), William (36) a jejich děti tváří jako ideální rodinka. Jenže podle známého magazínu je pravda úplně jiná!

Magazín Globe přišel s bombastickou zprávou, že se vévodkyně Kate po provaleném skandálu Williama s její nejlepší kámoškou Rose Hanburyovou sbalila a i s dětmi se odstěhovala z Kensingtonského paláce!

Útočiště prý našla v domě svých rodičů v Londýně. Williamovi prý ani tak nevadilo, že odešla jeho žena, naštvalo ho ale, že si s sebou odvedla i jejich tři děti – prince George a Louise a princeznu Charlotte.

Na odchod své rodiny William podle Globu zareagoval až další den, když se vrátil z pracovní cesty. Kate Middleton je prý tak zničená údajnou „zradou“ prince Williama, že jsou teď manželé na zkoušku žijí odděleně, „jejich právníci prý ale dokonce mluví o rozvodu“. 

Vášně ještě více rozvířila Williamova macecha Camilla, která se podle listu nechala slyšet, že to Kate prostě přehání. Prý je jedno, kde malý George vyroste, protože na trůnu stejně neskončí! Připomněla, že po Alžbětě bude králem její manžel Charles a po něm William. „George se trůnu nedožije,“ tvrdila Camilla podle Globu.

Má to jeden velký háček. Magazín Globe je nechvalně známý kvůli tomu, že pravidelně vydává falešné zprávy – především pokud jde o královskou rodinu! Nedávno například napsal, že princ Harry podstoupil testy DNA, které ukázaly, že malý Archie není jeho syn.

V roce 2012 americký magazín Globe napsal, že královna Alžběta II. umírá. Podle článku tehdy šestaosmdesátiletá hlava Spojeného království trpí vážnou chorobou a její zdravotní stav se prudce zhoršuje. 

Server Gossip Cop, který se zabývá vyvracením falešných zpráv naopak uvádí, že zpráva o tom, že Kate a William žijí odděleně, nejsou pravdivé. Informace o krizi mezi vévodou a vévodkyní z Cambridge se objevily už před pár týdny, krátce na to se ale manželé ukázali společně ve společnosti a navíc společně navštívili i Harryho a Meghan.

Právníci královské rodiny už dříve podobné zvěsti o krizi či případném rozvodu důrazně odmítli a označili je za „falešné spekulace“. Podle serveru Gossip Cop je navíc samotné obvinění nevěry nepravdivé. Ani to ale nechvalně proslulý Globe neodradilo do vydávaní dalších senzačních a lživých zpráv o královské rodině.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr) Camilla Parker-Bowles