Netradiční rodina Honzy Musila: Tohle se jen tak nevidí!

Musil, Jan 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. května 2019 18:38 | Aktualizováno: 24. května 2019 22:22

O rodině moderátora Honzy Musila se rozhodně nedá říci, že by byla tradiční! Z prvního manželství má sice dcery, díky kterým už je také dvojnásobným dědečkem, zároveň ale vstoupil do registrovaného partnerství! A tak mají jeho vnoučátka hned dva dědečky!

Vánoce i Nový rok strávil Honza Musil v nemocnici. Po nešťastném pádu ze žebříku si propíchl plíci, zlomil páteř a žebra. Dokonce se spekulovalo, zda se ještě někdy postaví na nohy! Moderátor ale ukázal, že je bojovník a že ho jen tak něco nerozhází!

S podporou partnera Jakuba, rodiny a přátel se dokázal během několika málo měsíců nejen postavit a vrátit se do běžného života, ale i do práce! Musel se sice učit znova chodit a sedět, ale dnes na něm úraz není vůbec znát.

Opět si tak může hrát se svými vnoučátky. Teď se pochlubil i fotkou své poněkud netradiční rodinky! „Babička s dědečkem si vnoučátek náramně užívají. A další dědeček fotí. Taková normální rodinka,“ směje se Honza.

„A stejně platí, že člověk si má užívat každého okamžiku s těmi nejbližšími co nejvíce to jde,“ dodává moderátor, který si i díky nehodě uvědomil, co je v životě opravdu důležité!

Moderátor se jako velmi mladý oženil; se ženou Ivetou se dokonce museli nechat zplnoletit! Z manželství má dvě dcery: Lucii a Veroniku a díky oběma se také stal dvojnásobným dědečkem! S manželkou se sice rozvedl a dnes žije v registrovaném partnerství, s exmanželkou je ale dál pojí velmi blízký vztah.

Témata: Jan Musil