Herečka Regina Rázlová málem UHOŘELA ve vlastním autě!

Regina Rázlová málem uhořela 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. května 2019 15:50 | Aktualizováno: 23. května 2019 16:35

Moc nechybělo, aby oblíbená česká herečka Regina Rázlová (71) uhořela ve svém vlastním autě! Cesta jejím starým jaguarem do Prahy se jí málem stala osudnou!

Herečka v úterý 21. května vyjela ze svého domova ve Stránčicích. Ujela jen pár kilometrů, když se cesta starým jaguarem do Prahy změnila v boj o holý život! Vůz totiž začal za jízdy hořet!

Rázlová stačila odbočit na nejbližší parkoviště u obchodního centra v Čestlicích. Vše se prý odehrálo velmi rychle! „Zničehonic mi začalo hořet auto, kterým jezdím už dlouhá léta. Najednou jsem byla jak paralyzovaná a nemohla si vzpomenout, co mám dělat. Byla jsem v šoku,“ popsala pro Aha! Rázlová.

Na pomoc jí naštěstí rychle přispěchali nějací muži, kteří ji začali tahat ven z hořícího vozu. Navíc také zavolali hasiče a policii. „Já v ten moment ani nevěděla, na jaké číslo mám volat. Sama to nechápu,“ říká šokovaná herečka.

Muži se prý auto nejprve pokoušeli uhasit sami, s malými hasičáky z auta ale neměli šanci oheň zvládnout! „Z blízkého obchodního centra přiběhli další zaměstnanci a pomohli s velkými hasičáky, ale auto už bylo v plamenech a nestačilo ani to. Naštěstí už přijeli hasiči,“ vzpomíná herečka.

Ze všeho byla v takovém šoku, že svým zachráncům ani nestačila poděkovat. Pamatuje si jen, že jich bylo sedm. Z hořícího auta é reakci zachránili i její osobní věci a doklady. „Pánové, sice neznám vaše jména, ale všem vám chci moc poděkovat!“ vzkazuje teď Rázlová.

To, že jí tak rychle přispěchali na pomoc, i zpětně velmi oceňuje. „Jsem dojatá, že se v dnešní době najde člověk, v mém případě hned několik, který riskuje svůj život sám od sebe, aniž by ho o to někdo žádal nebo to měl v popisu práce,“ dodala Rázlová s tím, že auto, po požáru bylo na odpis.

Témata: Regina Rázlová auto požár