Dáda Patrasová ostře: Felixe jsem si vůbec neměla brát!

Dagmar Patrasová 20

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. května 2019 11:30 | Aktualizováno: 24. května 2019 8:01

Dagmar Patrasová (63) a Felix Slováček (75) jsou stále manželé – a to i přesto, že hudebník už pět let chodí s výtvarnicí Lucií Gelemovou (35)! Rozvést se ale nechce a Dáda teď skuhrá, že si ho vůbec neměla brát!

Tohle manželství je už dlouho jen formalitou. Patrasová a Slováček spolu nežijí, oba mají své partnery. Dáda randí s Italem Vitem, Felix žije se svou partnerkou Lucií. Bouřlivé emoce za ty roky už výrazně zchladly.

„Felix je něco jako můj bratr...“ prozradila herečka v rozhovoru pro Blesk. „Jsme jako bratr a sestra,“ přiznává s jistou dávkou hořkosti. Není se co divit – Felixova nevěra já před lety tvrdě otřásla.

Dnes už je ale se vším smířená. „Už je mi Felixe spíš líto,“ říká Dáda, která je aktuálně v Tunisku na soustřední soutěžích, kteří se budou ucházet o titul Muž roku. Proč se vlastně nerozvede? Odpověď je jednoduchá. „„Felix za žádnou cenu nechce,“ vysvětluje Patrasová.

S odstupem času si ale díky tomu uvědomila, že v životě udělala zásadní chybu. „Neměla jsem si Felixe vůbec brát!“ říká teď zhrzená Dáda. „Před svatbou se ke mně choval úplně jinak,“ vzpomíná smutně na dobu před 37 lety.

Dáda se za Felixe vdala v roce 1983. Mají spolu dvě děti, které kráčí ve stopách svých rodičů. Felix Slováček mladší se věnuje hudbě, hraje na saxofon a klarinet, a Anna Slováčková je herečka a zpěvačka.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová