Zlom u Agáty Prachařové: Tohle nečekala ani Veronika Žilková!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 12:10 | Aktualizováno: 23. května 2019 14:52

Když Agáta Prachařová dorazila do Izraele, vypadalo to, že si s Veronikou Žilkovou jasně rozdělily úlohy na následující tři neděle. Máma řekla dceři, aby se věnovala hlavně sobě a odpočinula si. Takhle rychlou změnu ale nečekala ona a nejspíš ani nikdo jiný.

Agáta Prachařová je od počátku tohoto týdne v Izraeli u maminky Veroniky Žilkové. Právě ta celkem bez zábran promluvila o dceřiných manželských neshodách, dokonce na rovinu přiznala, že ji Jakub Prachař opustil. Nezastírala ani to, že Agáta dvě měsíce v kuse brečí a odnášejí to děti Kryšpín a Mia.

Proto chtěla Agátě ulevit tím, že se o ně bude starat, zatím to však vypadá, že dvojnásobná maminka obě ratolesti nepustila na krok z očí, které si raději kryla slunečními brýlemi, aby nebylo dost dobře poznat, jak se vlastně cítí. Na fotce pořízené sedmiletým Kryšpínem, kterou zveřejnila na Instagramu, ovšem moc šťastně nevypadala.

Včera ovšem na sociální síti sdílela záběry z posezení s dětmi, kde nechyběla ani mladší sestra Kordula, která se na Agátu moc těšila, a vypadala jako vyměněná. Žádné sluneční brýle a úsměv od ucha k uchu, takhle šťastně dcera herečky Veroniky Žilkové už dlouho nevypadala.

Však jí také maminka doporučovala, aby si v Izraeli udělala chvilku času sama pro sebe. Soudě dle instagramového profilu, má dnes děti na starosti Veronika Žilková, což potvrzuje jí zveřejněná fotografie, na které Kryšpín sedí v křesle s počítačem na klíně, zatímco ho malá Mia sleduje. „Počítač je záchrana, když je venku 38 stupňů,“ napsala k tomu v krátkosti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

pocitac je zachrana kdyz je venku 38 stupnu#IT #diky #funforchildren

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka), Kvě 22, 2019 v 11:29 PDT

Naopak Agátě je tam asi menší horko než doma, kde se na ní ze všech stran valily informace o krizi ve vztahu s manželem Jakubem Prachařem, o které momentálně není žádných pochyb. Klidu a odpočinku si bude užívat ještě více než dva týdny.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková