Michal Suchánek šokuje: Tahle slova možná jeho dceru zamrzí!

Michal Suchánek s rodinou 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 21:15 | Aktualizováno: 23. května 2019 4:51

Herec Michal Suchánek rád baví lidi a svatá mu není ani vlastní dcera. V populární televizní talk show totiž prozradil, koho by nerad viděl v posteli jednadvacetileté Bereniky. Nebudou ji tátova slova mrzet?

Michal Suchánek v sobě vtipálka nezapře ani tehdy, když se řeší rodinné věci, a to dokonce na veřejnosti. S jednadvacetiletou dcerou Berenikou, která vystudovala konzervatoř a věnuje se i zpěvu, se objevili v Show Jana Krause, kde hrdý otec vysvětlil, proč by mu nevadilo, kdyby se dcera věnovala hudbě.

„Je pro mě zajímavé, že má moje dítě nějaký hlas a mně se moc líbí, jak zpívá," svěřil se Suchánek populárnímu moderátorovi. „Nehledě na to, že herečky... no prostě nechci, aby spala s každým režisérem,“ nechal se slyšet člen legendární Partičky. Kraus mu ovšem oponoval, že to dělají jen ty méně talentované, což určitě není případ Bereniky.

Ta věnovala závěrečnou školní práci na konzervatoři svému otci, který přitom zmíněnou školu nedokončil. „Ona se mě, který konzervatoř nedostudoval, ve své práci ptala na mé výhrady. Já jsem jí to všechno řekl a ona to tam všechno napsala," prozradil Suchánek.

Možnost věnovat se stejné profesi jako otec bere Berenika jako výhodu. „Když to vezmu kolem a kolem, výhoda je třeba v tom, že v Činoherním klubu mám roli, kde hraji v tátově kostýmu,“ prořekla se. Dokonce obouvá i stejné boty. Hudební talent ale podědila po někom jiném.

Témata: Michal Suchánek