Ewa Farna: Termín porodu prozrazen?

Ewa Farna na koncertě 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 16:18 | Aktualizováno: 23. května 2019 4:52

Tajnůstkářka Ewa Farna se snaží kolem porodu syna, který má co nevidět přijít na svět, mlžit. Ovšem ani ona nedokáže zabránit tomu, aby o ní neunikla ani jedna jediná informace. Zvlášť když je v očekávání a navštíví porodnici.

Těhotná zpěvačka Ewa Farna si potrpí na soukromí. Tak dlouho se jí dařilo tajit, že je v jiném stavu, až si její fanoušci začali o několik týdnů později myslet, že už porodila, ale nechce to přiznat. To ji natolik rozlítilo, že důrazně varovala všechny spekulanty, že „stav děložního čípku je její věc“ a nikomu do toho nic není.

Ovšem přece jen v Česku existují osoby, kterým do toho „něco je“. Na mysli máme lékaře, kteří se mají postarat o hladký průběh těhotenství. Podle informací Aha.cz měla právě v těchto dnech proběhnout konzultace v jedné z vyhlášených pražských porodnic. Zdá se tedy, že ani Ewa nedokáže před veřejností svá tajemství ustrážit.

Anebo dokáže? Dle zmíněného webu totiž v blíže nespecifikované porodnici v hlavním městě, kde cosi konzultovala s lékaři, rodit nemá. Porod se prý má uskutečnit v naprostém utajení stranou mediální pozornosti v neurčené menší nemocnici. Populární zpěvačka má mít termín kolem půlky června.

To už je za necelý měsíc, Ewa přitom teprve v pondělí sekla s koncertováním. Přítomné diváky, kteří na koncert do brněnského Mahenova divadla, navíc udivovala svou energií i tím, že v pokročilém stádiu těhotenství při vystoupení stála.

Pokud Farna opravdu porodí v polovině následujícího měsíce, bude se svým synem doma čtyři měsíce, než se vrátí do práce. První kšeft má totiž naplánovaný na 14. října, kdy má v rámci probíhající koncertní šňůry vystoupit ve Zlíně.

Témata: Ewa Farna