Ewa Farna a velký zvrat v životě? Dítě nechtěla!

Ewa Farna čeká chlapečka! 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 15:45 | Aktualizováno: 23. května 2019 4:53

Není to ani rok, co Ewa Farna neměla pochopení pro „stereotypní“ ženy, které se vdají a rovnou otěhotní, a říkala, že sama má na dítě čas. Inu, přírodě neporučíš, populární zpěvačka přivede už brzy na svět syna.

V pondělí se Ewa Farna na dlouhou dobu naposledy zhostila role zpěvačky, když odzpívala poslední koncert jarní části koncertní šňůry v Brně, a už se opět přeorientovala do role nastávající maminky. Někdy během následujících dnů a týdnů totiž má přivést na svět prvního potomka, kterého čeká s manželem Martinem Chobotem.

Toho si populární zpěvačka vzala v září 2017 a zhruba o rok později mluvila o tom, že na mateřství zatím nemá ani pomyšlení. Ovšem i její případ ukazuje, že přírodě zkrátka neporučíme, jelikož Ewu už brzy čekají mateřské povinnosti. Co vlastně Ewa v srpnu minulého roku řekla?

„Jde o podivný stereotyp, že se člověk vdá a potřebuje okamžitě otěhotnět. Je mi pětadvacet let a stále jsem velmi mladá dívka!“ řekla tenkrát polskému deníku Fakt. „Samozřejmě, že chci mít rodinu. Ale stále mám na dítě nějaký čas,“ dodala ještě.

Vzápětí nabraly věci rychlý spád a už v únoru, tedy zhruba půl roku poté, co pronesla citovaná slova, oznámila fanouškům šťastnou novinu, že je těhotná a čeká syna. Ochota sdílet s lidmi další novinky ale Ewu dávno opustila, takže už i senzacechtiví příznivci populární zpěvačky pochopili, že se nic nedozví.

Farnou teď čeká téměř pětiměsíční koncertní pauza, na pódium se má vrátit 14. října ve Zlíně. A jak byl podle jejích slov speciální a nezapomenutelný pondělní brněnský koncert, výjimečný bude zcela jistě i ten první podzimní.

Témata: Ewa Farna