Hvězda Ulice Solaříková vybuchla: Vlezte mi na záda, je to moje věc!

Patricie Solaříková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 10:49 | Aktualizováno: 22. května 2019 15:42

Ani po letech není pro herečku Patricii Solaříkovou příjemné vzpomínat na časy, kdy se lidé zabývali tím, kolik váží. Pár kilo navíc už dnes dávno nemá. Teď hvězda seriálu Ulice prozradila svůj recept na hubnutí.

Dnes se o Patricii Solaříkové píše v jiných souvislostech, byly však doby, kdy se v médiích rozebírala především její váha. Herečka na to logicky nevzpomíná zrovna ráda. „Každá ženská, která přibere, to o sobě samozřejmě ví, ale doufá, že si toho nikdo nevšimne,“ prozradila serveru iSport LIFE.

Ovšem u ní o tom kvůli seriálu Ulice věděl prakticky každý. „Bylo tehdy velmi nepříjemné číst o sobě v médiích, že jsem boubelka a jak je zvláštní, že jsem si i přesto našla přítele. Měla jsem pocit, jako by lidé, kteří mají o pár kilo navíc, neměli ani nárok na plnohodnotný život,“ vzpomíná Patricie.

Rozhodla se tedy, že zhubne, proto se od té chvíle věnuje různým sportům. Jezdí na kole či na bruslích nebo cvičí ve fitku, ale něco dělá přece jen s ještě větší oblibou. „Já za svůj oblíbený pohyb považuji chůzi. Tím, že máme dva psy, jsme denně na procházkách v přírodě,“ svěřila se populární herečka.

Právě procházky se psem považuje za klíč k tomu, že se jí podařilo zhubnout. Když si pořídila prvního čtyřnohého přítele, chodila s ním každý den až na dvě hodiny ven. „Tento způsob pohybu mi vyhovoval. Ačkoliv jsem nebyla trénovaná, nebyl pro mé tělo zase tak náročný,“ vysvětlila serveru iSport LIFE.

„Díky tomu jsem si začala uvědomovat, že mi všichni mohou vlézt na záda. Říkala jsem si, že každému může být vlastně jedno, kolik teď vážím. Je to jen moje věc a až budu chtít, zhubnu,“ nastínila svůj recept Solaříková.

Témata: Patricie Solaříková