Je to tady! Řepka jde do vězení!

Tomáš Řepka 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2019 20:24 | Aktualizováno: 21. května 2019 22:46

Den D nastal. Exfotbalista Tomáš Řepka (45) byl povolán k nástupu do vězení! Hlásit se má prý do týdne!

Soud poslal exfotbalistu Tomáše Řepku do vězení na dva a půl roku. Nyní se ukázalo, že by měl nastoupit do výkonu trestu velmi brzy. A  to konkrétně do týdne, do pondělí 27. května!

"Jak rozsudek Městského soudu v Praze, tak i výzva k nástupu do výkonu trestu byly odsouzenému Tomáši Řepkovi doručeny. Výzva k nástupu byla doručena dne 20. května 2019 a byla stanovena lhůta sedmi dnů ode dne doručení pro nastoupení do výkonu trestu odnětí svobody," uvedla pro iDnes.cz soudkyně Alice Havlíková z Obvodního soudu pro Prahu 6. 

Pražský městský soud Řepku pravomocně potrestal dvěma lety vězení za zpronevěru luxusního vozu a za poškozování práv exmanželky, pod jejímž jménem Řepka zadal smyšlené erotické inzeráty.

Středočeský krajský soud následně pravomocně potvrdil rozhodnutí, které přeměnilo fotbalistovi Tomáši Řepkovi šestiměsíční podmíněný trest na stejně dlouhé odnětí svobody. 

Řepka se provinil mařením výkonu úředního rozhodnutí, když opakovaně sedl opilý za volant, a ve zkušební době podmíněného odsouzení se pak dopustil dalších trestných činů. Okresní soud Praha-západ proto v únoru rozhodl o přeměně původní podmínky na nepodmíněný trest.

Témata: Tomáš Řepka Věznice