Agáta Prachařová vysílá signály: Přeje si rozvod?

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 15:44

Agáta Prachařová odcestovala do Izraele nabrat síly na další pokračování manželské krize s Jakubem Prachařem. Na fotografiích ze zahraničí však vypadá tak nešťastně, jako by snad už byla smířená s osudem. Bude rozvod?

Agáta Prachařová vyrazila „skoro svobodná a skoro bez dětí“ do Izraele, kde momentálně žije její maminka Veronika Žilková, která bez skrupulí popsala, co se v dceřině společné domácnosti s manželem Jakubem Prachařem děje. Agáta se trápí a brečí a neshody odnášejí především děti Kryšpín a Mia.

Oblíbená herečka naznačila, že Agáta si do Izraele přijela především odpočinout, třeba si zaplavat. Na pláži u moře už se ukázala, což dokazuje její instagramový profil. Na momentce, jejímž autorem je syn Kryšpín, ale moc šťastně nevypadá. Oči, které mnohdy prozradí, jak se dotyčná osoba opravdu cítí, si navíc zakryla slunečními brýlemi.

Manželská krize se na ní zkrátka podepsala, web deníku Aha! v této souvislosti cituje Agátina několik let stará slova o rozvodu. „Já fakt nechci mít v životě víc svateb, takže tu první udělám dvakrát, jestli mi rozumíte,“ řekla tehdy Super.cz k obřadu v kostele. Možná chce tedy dcera populární herečky jen nabrat síly a po návratu se ještě jednou pokusit o získání Jakubovy přízně.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Momentka z plaze...foto kryspinek... #mamaadcera #israel #love #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 21, 2019 v 2:51 PDT

Svatba před Bohem v kostele totiž podle deníku Aha! případný rozvod komplikuje. Platně uzavřený katolický sňatek je totiž nezrušitelný a končí až smrtí jednoho z manželů. Rozvod dvou pokřtěných katolíků církev nepřipouští.

Agáta má podle slov maminky strávit s dětmi v Izraeli tři neděle a jen těžko se po dvou dnech dá odhadovat, v jaké náladě se vrátí do Čech. Třeba nakonec na katastrofální scénář v podobě rozvodu nedojde a manželství s Jakubem Prachařem zachrání.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař