Týnuš Třešničková hlásí návrat! Popáleniny jí nebrání vydělávat peníze!

Třešničková, Týnuš 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. května 2019 13:28 | Aktualizováno: 21. května 2019 14:52

Jak vás již server stars24.cz informoval, popálená youtuberka Týnuš Třešničková vůbec poprvé po nehodě ukázala svůj obličej – nebo alespoň jeho většinu. Ústa a bradu si ovšem stále zakrývá rukou. Z reakce svých fanoušků je ale nadšená!

Sama Týnuš teď přiznala, že měla z reakcí na fotku nejprve strach! „Chtěla bych vám ještě takhle hromadně poděkovat za tu obrovskou podporu, kterou mi vyjadřujete. Po osmi měsících jsem vlastně poprvé ukázala část svého obličeje a byla jsem trochu nervózní, jaké budou reakce. Jste úžasní a pomáháte mi nabrat sílu a bojovat dál,“ přiznala mladá Češka.

Jak je ale vidět, Týnuš už se oklepala z nejhoršího! Vrátila se totiž k tvrdému byznysu! Kromě vzkazu fanouškům už se na instagramu vrátila ke svým influencerským aktivitám a vesele propaguje náhrdelníky z jednoho e-shopu. A před pár dny navíc dělala reklamu jednomu mobilnímu telefonu, o který mohli její fanoušci dokonce soutěžit!

Třiadvacetiletá Týnuš byla na konci září 2018 vážně zraněna při ohňové show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökçe celosvětově známý pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla popáleniny na třetině těla.

Témata: Týnuš Třešničková