Nové detaily o smrti Dana Nekonečného! NEMUSEL ZEMŘÍT OPUŠTĚNÝ!

Daniel Nekonečný 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 10:49 | Aktualizováno: 21. května 2019 12:31

Daniel Nekonečný (†52), kterého koncem března zradilo srdce, marně doufal, že se k němu vrátí jeho životní láska Zuzana Kardová. Právě ona připustila, že je to možné, a přesvědčila ji o tom i návštěva vily zpěváka v pražských Řeporyjích.

Když legendární showman Daniel Nekonečný koncem března nečekaně skonal, začala se na scéně znovu objevovat jeho dlouholetá přítelkyně Zuzana Kardová. Zpěvák s ní strávil 19 let života a za vlastní bral i její dceru Terezu, kterou poznal, když jí bylo sedm let.

Výstředního umělce zabil neléčený zvýšený krevní tlak, následkem čehož ho zradilo srdce. Zlomené srdce, jak naznačila jeho letitá partnerka v novém obsáhlém rozhovoru. „Zřejmě doufal, že se vrátím,“ řekla Kardová Blesku.

Nebyl to totiž Nekonečný, kdo jejich vztah ukončil, ale ona. „On by se se mnou asi nikdy nerozešel, tak jsem to musela vzít do rukou sama,“ prozradila šestapadesátiletá Zuzana, kterou k radikálnímu kroku přesvědčily poslední tři roky vztahu, během kterých spolu skoro vůbec netrávili čas.

„Nepovídali jsme si tolik, nechodili na večeře, nejezdili jsme nikam na dovolenou,“ popisuje Kardová. Do zahraničí přitom měli ve zvyku létat až třikrát do roka. „Věnoval se stále více své práci. Tehdy mi začalo připadat, že je zbytečné, abychom byli dále spolu,“ vzpomíná.

Později toho rozhodnutí litovala. „On mi říkal Zuzko, už to spolu doklepeme. Co blbneš?“ líčí Kardová. I po rozchodu jí zůstal věrný a volávali si až dvě hodiny v kuse. Žádnou další ženu už si Nekonečný nenašel.

„Když jsem vešla do domu po jeho smrti, tak jsem neviděla žádnou dámskou věc. Ani od sousedů jsme neslyšela, že by za ním chodila někdy nějaká ženská,“ podotýká Kardová. „Nikdy už k sobě nikoho nepustil a zjistila jsem, že můj pokoj, který jsem tam měla, zůstal i po pěti letech nedotknutý,“ odkryla zajímavou skutečnost.

Témata: Daniel Nekonečný