Jak je na tom Hana Krampolová? Nové informace!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 9:25

Manželka populárního baviče Hana Krampolová si chce zbytek pobytu v Tunisku, do kterého výrazně zasáhla její hospitalizace v místní nemocnici, užít. Dokáže ji tentokrát konečně někdo udržet na uzdě?

Tuniští lékaři včera propustili z nemocnice Hanu Krampolovou, která po už druhém letos prodělaném kolapsu skončila na několik desítek hodin dokonce na jednotce intenzivní péče za sklem, které jí dělilo od lidí a komplikovalo komunikaci s okolím.

Ačkoliv se její manžel, známý bavič Jiří Krampol, nechal slyšet, že „ji tam drželi zbytečně dlouho“, podle svědectví z místa se mu po propuštění znatelně ulevilo. Zvlášť když svou ženu viděl vycházet ze dveří kliniky v Sousse s úsměvem na tváři.

„Na všechny strany se usmívala, bylo na ní vidět, že má radost, že je zpět v hotelu. Přivítal ji ředitel a manažer hotelu s kyticí v ruce. Na panu Krampolovi také bylo poznat, že je šťastný, jak jeho manželka vypadá šťastně a spokojeně,“ popsal Expresu dobře informovaný zdroj přímo z Tuniska.

Hanka se hned po propuštění začala vyptávat ostatních, jaké je moře, kde se může opalovat apod. Na pláž nakonec v odpoledních hodinách v doprovodu manžela opravdu vyrazila, ale zatímco Jiří Krampol se svlékl do plavek, ona svou vyzáblou postavu ukazovat nechtěla.

Ještě předtím si k obědu dala rajskou polévku, jelikož slíbila, že tentokrát už opravdu bude pečlivě dodržovat pitný i stravovací režim. Na lehkou váhu by neměla brát ani doporučení lékařů ohledně cigaret, vykouřit smí jen tři denně. Pro vášnivou kuřačku, které dělá plnění podobných rozkazů problémy, to však bude nelehký úkol.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol