Ňadra Jitky Čvančarové! Jsou problém!

Čvančarová, Jitka 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 16:58 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:07

Populární herečka Jitka Čvančarová má podle renomovaného stylisty v Česku problém. Těžko se totiž shání oblečení, které by jí sedělo přes prsa. A jelikož ji tento módní expert dlouho a dobře zná, asi ví, o čem mluví.

Herečku Jitku Čvančarovou mají tuzemští filmoví i televizní režiséři ve stále větší oblibě a důležitou roli hraje i její vzhled. Naposledy se na obrazovkách „vyprsila“ v kultovním seriálu Most, kde ztvárnila Ilonu, bývalou partnerku Luďana.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený jitka cvancarova? (@jitkacvancar_official), Led 14, 2019 v 12:24 PST

Na natáčení jiného seriálu se s ní svého času potkal šestačtyřicetiletý Kaya Pavlíček, který tehdy před kamerou hrál svou profesi – je jedním z nejznámějších českých stylistů. „Mám ji velmi rád nejen jako herečku, ale i jako člověka, se kterým se znám poměrně dlouho,“ prozradil Pavlíček serveru eXtra.cz.

Jako člověk, který radí ohledně stylingu soukromým osobám i firmám a celkově se zajímá o módu, se dokáže z profesního hlediska podívat i na Jitku Čvančarovou. „Jitka je nádherná žena a její postava a hrudník k ní patří,“ myslí si renomovaný stylista. Zároveň však upozorňuje na zajímavou věc.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený jitka cvancarova? (@jitkacvancar_official), Bře 14, 2018 v 2:32 PDT

„Ženy tohoto typu mají v Česku problém, protože se obecně velmi těžko shání oblečení, které sedí právě přes prsa,“ poukazuje na to, že na tuzemském trhu s oděvy přece jen něco chybí. V šatnících televizních i filmových produkcí se však pro oblíbenou herečku vždy najde něco, co jí padne jako ulité.

Stylista na závěr kolegům pracujícím u filmu naznačil, jak by k Jitce Čvančarové měli přistupovat. „Doporučuji nechat prsa vyniknout, ale nepřesáhnout hranice vulgarity,“ radí Pavlíček a na závěr dodává: „Je potřeba vhodně zvolit střih a materiál.“

Témata: Jitka Čvančarová