Chudák Hanička! Zagorové drsně připomněli, kolik jí je let!

Hana Zagorová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 14:21 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:10

V 72 letech je zpěvačka Hana Zagorová stále hodně aktivní. Nedávno vydala nový klip, v němž zpívá o tom, že nemá strach ze stáří, přesto jí bylo hned vzápětí nešetrně připomenuto, kolik už toho má za sebou.

Před pár dny zveřejnil Supraphon nový klip legendární zpěvačky Hany Zagorové Já nemám strach, v němž Hanka zpívá o tom, jak nemá obavy ze stárnutí. Zajímavostí je, že se do jejích pocitů vcítil o generace mladší hudebník Marek Ztracený, který je autorem písně. Soudě podle textu se mu to však podařilo bez chybičky.

„Já nemám strach ze šedých vlasů a nepočítám, kolik mi zbývá času. A nehledám si vrásky okolo očí, nějak bylo, nějak je a tím to končí,“ zpívá oblíbená zpěvačka ve zmíněné písni. Přesto se našel někdo, kdo dvaasedmdesátileté Zagorové nešetrně připomněl, že už má svůj věk.

Na koncert ve Vamberku totiž dorazil nečekaný host, se kterým se mnohonásobná vítězka Zlatého slavíka neviděla několik desetiletí. Šlo o jejího partnera z tanečních Jiřího Klekara, který ji po vystoupení navštívil v šatně i s archivním snímkem.

„Přinesl s sebou tu prastarou fotku, kterou tak dlouho opatroval,“ řekla Hanka dojatě Blesku poté, co spatřila své patnáctileté já oblečené do krajkových šatů a tanečního partnera s hustými černými vlasy, které sice za dlouhá léta neprořídly, ale zešedly. Jirka si také nechal narůst vousy.

„Byl to moc hezký a prima kluk,“ vzpomíná Zagorová, které Jiří dokázal, že z něj vyrostl správný gentleman. „Přinesl mi po vystoupení kytici, měla jsem radost,“ dodala zpěvačka, které sice v tu chvíli došlo, kolik už toho má za sebou, ale v duchu své nové písničky to dozajista rychle hodila za hlavu.

Témata: Hana Zagorová