Lucie Vondráčková se definitivně loučí! VŠE KONČÍ

Lucie Vondráčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. května 2019 12:11 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:09

Když Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec oznámili svůj rozchod, ihned se začalo spekulovat, kdy se vrátí i s dětmi do Česka. Zatímco hokejista je už dávno zpět, zpěvačka se syny dál zůstává Kanadě. Jak se ale zdá, i ona se s ní pomalu loučí!

Lucie by se měla už brzy i se syny vrátit zpět do Česka. A to i přesto, že se v minulosti prohlašovala za „kanadskou mámu“. Možná i proto se teď mermomocí snaží nahrát nebo vyfotit vše, co se jejího života v Kanadě nějak týká - a ukázat to celému světu!

Své fanoušky doslova zasypává příspěvky! Už je prostřednictvím videa vzala do lesa, který má v Montrealu hned za oknem. Stačí jí jen přeskočit plot! Hned vysvětlila, že to není jako český les, protože tenhle se při dešti zatopí a musí se v něm chodit po dřevěných chodnících.

„A bydlí tady liška. Teď jsem ji dlouho neviděla, ale chodila až k nám domů, když jsme ještě bydleli kousek odsud,“ vysvětluje zpěvačka, která se musela po rozchodu s manželem přestěhovat jinam.

Pak se s mobilem vydala i na jedno z jejích nejoblíbenějších míst. „Je to takový trh, vždycky v zimě to tady zavřou a prodávají tu ovoce a zeleninu. A teď na jaře tu mají všude kytky,“ vypráví. 

Téměř vždy na videích mluví o svých synech. „Tudy jezdíme s klukama z parku. Musím vám to ukázat, protože se mi ty domečky nesmírně líběj,“ vysvětluje, zatímco kráčí podíl řady cihlových domků. „V podobným jsem v Praze vyrostla,“ vzpomíná na dětství.

Idylka v Kanadě jí ovšem brzy skončí! Soud totiž rozhodl, že se děti Vondráčkové a Plekance se musejí po skončení školního roku vrátit do Česka! Hokejista chtěl mít děti doma, po skončení hokejové kariéry v NHL totiž hned zabalil kufry a vrátil se do vlasti.

On i Vondráčková ovšem tvrdí, že verdikt soudu je potěšil. „Nejcennější vítězství už letos mám. U soudu v Kanadě se podařilo vyhrát a moji synové se vrátí do Česka,“ radoval se v březnu Plekanec. Oslavovala i Vondráčková, která tvrdila, že se jí splnil sen! „Chtěla jsem, aby se kluci v klidu rozloučili, aby to nebylo všechno ve spěchu a zbytečně v průběhu roku. Už se moc těším domů. A začne po osmi letech nová etapa," tvrdila na svém kanálu na YouTube!

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada