Jiří Krampol na večeři s Patrasovou: Výraz v obličeji hovoří za vše!

Jiří Krampol, herec a moderátor 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 10:47

V záplavě snímků na instagramovém profilu Dády Patrasové je i známý bavič Jiří Krampol, který právě neprožívá nejšťastnější dny svého života. Jeho manželka Hanka totiž prodělala další kolaps a Krampolův výraz na snímku dává tušit, jak se momentálně cítí.

Jiřího Krampola po příletu do Tuniska, kam spolu se svou ženou doprovázel na soustředění finalisty soutěže Muž roku, rychle přešel smích. Manželku Hanku tam totiž po letos už druhém kolapsu hospitalizovali v místní soukromé nemocnici, dokonce strávila několik desítek hodin na jednotce intenzivní péče a od lidí ji dělilo sklo.

Včera večer naštěstí dorazila do Česka zpráva, že ji lékaři přesunuli na standardní nemocniční pokoj a dnes by dokonce měli na základě jejího aktuálního zdravotního stavu rozhodnout, zdali bude úplně propuštěna. Ona sama už se moc těší zpátky do komfortu hotelu, na pláž a koupání ve Středozemním moři.

Spoustu lidí každopádně její zdravotní potíže vyděsily, nejvíc pak samozřejmě jejího manžela Jiřího Krampola. Ten byl, ač jeho samotného trápí zdravotní problémy, které mu komplikují chůzi, ještě před odletem do Afriky v dobrém rozmaru. Nechal se dokonce zvěčnit, jak jej Dáda Patrasová tlačí na invalidním vozíku odbavovací halou na ruzyňském letišti.

V záplavě fotografií se svalnatými adepty na Muže roku na hereččině Instagramu se navíc v pátek objevil i snímek, na němž Krampol a Patrasová sedí v hotelu u prostřeného stolu. Ač je na něm obličej známého baviče rozostřený, i tady se usmívá od ucha k uchu a nedává na sobě znát jakékoliv problémy. Není však jasné, zdali tato momentka nevznikla ještě před kolapsem jeho manželky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Kvě 16, 2019 v 11:51 PDT

Včera si každopádně určitě oddechl, ač klidnější mohl být už od soboty, kdy výsledky provedených testů potvrdily, že nejde o vážný zdravotní problém. Tuniští lékaři Hance diagnostikovali slabost a nechutenství, se kterým bojovala už při prvním letošním kolapsu. Snad už tentokrát vezme rozum do hrsti a začne pořádně jíst.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová Dagmar Patrasová