Trapas visel ve vzduchu: Karel Gott měl namále!

Karel Gott v objetí s Leošem Marešem 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 9:23 | Aktualizováno: 20. května 2019 12:43

K nečekaným hostům na sérii velkolepých koncertů Leoše Mareše patřil i legendární zpěvák Karel Gott. Mistr se na sociální síti svěřil, jak ho vystoupení nabilo energií, málem na něm však došlo k trapasu. Hasit ho musel populární moderátor.

Na tři večery obsadil se svou koncertní show pražskou O2 arénu moderátor Leoš Mareš, vedle něhož se na pódiu vystřídala spousta hvězdných hudebních hostů. Jedním z nich byl i legendární zpěvák Karel Gott, který při té příležitosti oblékl mladický outfit korespondující s jeho slavným hitem Být stále mlád.

„Milí přátelé, vaše včerejší vřelé přivítání na koncertě Leoše Mareše v O2 aréně je pro mě nezapomenutelné! Tento večer mě naplnil energií a přinesl mi mnoho radosti na hodně dlouho,“ komentoval Gott své hostování u Mareše na Instagramu. Nezapomněl mu poděkovat a pogratulovat k třikrát vyprodané hokejové hale.

Ve skrytu duše mu však možná děkoval i za to, jak jej uchránil od trapasu. Mistrovi se totiž během vystoupení zamotala přímo na pódiu hlava a trošku zavrávoral. Pohotový Mareš ale přistoupil za Gottova záda a možnému pádu mnohonásobného Zlatého slavíka zabránil.

Zatímco Gotta vystoupení naplnilo energií, z populárního moderátora ji tři koncertní večery spíš vysály. Mareš totiž na sociálních sítích sdílel s fanoušky střípky ze zákulisí a soudě podle některých komentářů se fyzicky hodně vydal. „Tajný běh zadem na druhou stranu arény. Na všechno bylo jen 40 vteřin sprintem,“ popsal oblíbený showman.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Kvě 18, 2019 v 12:30 PDT

Když Mareš dnes ráno na internetu děkoval fanouškům i hostům, nezapomněl připojit i fotografii, jak je v objetí s Karlem Gottem. Ten včera připojil ještě několik dalších snímků v mikině, džínsce a červených teniskách. I proto byla Marešowa show bezpochyby nezapomenutelným zážitkem.

Témata: Karel Gott Leoš Mareš