Ester Ledecká šokuje: V posteli měla světoznámého zpěváka!

Ester Ledecká 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. května 2019 21:46 | Aktualizováno: 19. května 2019 22:45

Jen málokomu se poštěstí osobně se setkat se svým idolem! Snowboardistka Ester ledecká to štěstí měla. Dokonce se svou platonickou láskou pracovala.. a následně i spala!

Ester se netají tím, že kanadský písničkář Bryan Adams je její platonická láska. Teď dokonce měla možnost se s ním osobně setkat – a nejen to!

Češka nedávno v Londýně odpovídala na otázky magazínu Vogue – a u toho hi nefotil nikdo jiný než její milovaný Bryan! „Což pro mě byl vrchol. Toho miluju nejvíc,“ zasnila se Ester Ledecká.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My favourite!! STR @ondrejpycha_photography

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka), Dub 28, 2019 v 10:20 PDT

Setkání se svým idolem a společnou práci popisuje jako neuvěřitelný zážitek! „Dokonce jsem bydlela u něj doma – takový bonus jsem ani nečekala. Fakt senzační!“ rozplývá se.

Přesto přiznává, že tohle foceni pro ni bylo extrémně těžké – nedokázala se totiž tvářit normálně a pořád se na Adamse culila jako školačka! „Ale dopadlo to výborně!“ pochvaluje si.

Navíc ji v brzké době čeká setkání s dalším jejím vzorem! „Dostala jsem pozvání na Roland Garros a možná se tam potkám s Nadalem. Hrozně se těším,“ práskla s tím, že fandí nejen „Rafovi, ale i Švýcarovi Rogeru Federerovi.

Témata: Ester Ledecká Bryan Adams