Kristina Kloubková už našla náhradu: Nový chlap a rovnou děti!

Kristina Kloubková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 21:56

Moderátorka Kristina Kloubková po rozchodu s Václavem Kunešem nezůstala dlouho sama. Přiznala totiž, že má po svém boku nového muže a přemýšlí dokonce o dětech. Dcera Jasmínka by totiž moc chtěla sourozence.

Moderátorka televize Nova Kristina Kloubková se po rozchodu s tváří konkurenční stanice, porotcem StarDance Václavem Kunešem, odmlčela. Teď konečně prozradila, co je v jejím osobním životě nového.

Na muže dvaačtyřicetiletá zprávařka rozhodně nezanevřela. „Teď momentálně zamilovaná jsem a jsem opravdu spokojená,“ řekla Expresu a ohlédla se i za krachem minulého vztahu. „Každý děláme chyby, i ve vztazích, takže já to beru jako součást života,“ nechala se slyšet.

O osobních věcech ovšem nerozhoduje sama. „Nového partnera mi dokonce odsouhlasila i dcera,“ konstatovala Kloubková se smíchem. Co ji mohlo přesvědčit? „Jasmínka by si přála sourozence, holčičku, a já říkám, nikdy neříkej nikdy, tak tomu nechávám otevřený průběh, i když samozřejmě vím, že nejsem nejmladší,“ vysvětlila Kristina.

Nového ctitele zatím dopodrobna představovat nehodlá. „Nechce se mi o něm mluvit, je to ještě čerstvé, ale sám má děti a na léto plánujeme společnou dovolenou u moře,“ svěřila se televizní hvězda. Ve společné domácnosti zatím nebydlí, ač to do budoucna nevylučuje. Teď má hlavně plnou hlavu práce.

Po nově vdané a těhotné kolegyni Petře Svoboda totiž přebírá pořad Život ve hvězdách. „Petra odchází na mateřskou, tak já budu její záskok, už teď mám v hlavě představy, jak ten pořad vést, tak uvidíme, jak to nakonec bude vypadat,“ líčí Kloubková, která je za novou pracovní příležitost šťastná.

Témata: Kristina Kloubková