Anife Vyskočilová v ráži: Osobní msta na hraně!

Vyskočilová, Anife 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 15:11

Exotická Anife Vyskočilová se s módní policií rozhodla vypořádat po svém. Její příspěvek na sociální síti adresovaný jedné z nejznámějších tuzemských kritiček nese prvky osobní msty a pohybuje se minimálně dost na hraně.

Anife Vyskočilová kontroverze ráda přitahuje. Nejnověji na sebe upozornila kritikou obávané a uznávané módní kritičky Františky Čížkové, která s oblibou nenechává na známých osobnostech nit suchou za to, co si berou na sebe. Exotické cizince už s ní ale došla trpělivost.

Nejprve ji v krátkosti označila za „ježibabu“, po chvíli ale pořádně přitvrdila. „Tato paní by si zaprvé měla vzít blůzku s dlouhým rukávem a skrýt své ručičky-hůlčičky, a ne strašit lidi, jako kdyby ji pustili z Dachau!“ použila poměrně nevhodné přirovnání s koncentračním táborem.

To ale zdaleka nebylo vše. „Za ty prachy, co dostává za pomluvy jiných lidí, by si měla koupit něco k jídlu a nešetřit to na lahev vína nebo rakve,“ pokračovala bývalá manželka Ivana Vyskočila v nešetrné kritice.

„Tady vidíte, že ne každý si může dovolit bílou barvu, protože na tomto individuu (tak ji označila i na přiložené fotografii) barva jen podtrhuje její nezdravou a vysolárkovanou kůži. Za mě hrůza, děs běs. Vypadá jako grilovaná slepice na bílém ubrusu!“ uzavřela svůj jasný vzkaz módní kritičce.

Už předtím se Čížkové snažila naznačit, jak by měla módní policie podle ní vypadat, když pochválila outfity hereček Jany Švandové a Patricie Solaříkové a zpěvačky Kateřiny Mátlové. Zbytek příspěvku se však nesl spíš ve stylu osobní msty a je jen otázkou, zdali se z toho nestane příběh na pokračování.

Témata: Anife Vyskočilová Františka Čížková