Radim Fiala z Ordinace prolomil mlčení: Lži o rodině a soukromí!

Radim Fiala 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 12:17

Herec Radim Fiala má díky novácké Ordinaci spoustu fanoušků, kteří touží znát víc o jeho soukromí. Proto se rozhodl v televizní talk show uvést na pravou míru rodinné poměry. Kolovaly o nich totiž různé fámy a lži.

Osmačtyřicetiletý herec Radim Fiala, kterého televizní diváci znají především jako představitele doktora Hanáka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, si vždy potrpěl na ochranu vlastního soukromí.

„O mně se ví, že bulvár nečtu,“ prozradil v televizní Koptashow herec, který tak deptá své fanynky toužící po informacích z jeho osobního života. V poslední době se však dozvěděly jen to, že přesídlil do Prahy. V talk show ale konečně prolomil mlčení.

„O svém soukromí zásadně nemluvím a stejně jsem se o sobě doslechl, že mám dceru,“ šokoval Fiala v televizním vysílání. „Přitom mám dva syny,“ svěřil se pobaveně populární umělec, který tak vůbec poprvé promluvil o vlastní rodině.

Pitvání soukromého života deptá i další hosty, kteří usedli po boku Fialy. „Překvapilo mě, jak moc se řešilo, že jsem se nechala ostříhat, to dělají lidé docela běžně, ne?“ ptala se nevěřícně moderátorka Událostí Daniela Písařovicová.

Nenápadná hvězda České televize se nedávno účastnila taneční soutěže StarDance, proto není divu, že se zvýšil zájem o její osobu. Písařovicová to úplně neuvítala. „Dokonce psali, že jsem malicherná, že jsem to udělala jen kvůli šatům?“ podivovala se. Ondřej Brzobohatý raději do konverzace na toto téma vůbec nezasáhl.

Témata: Radim Fiala