Hvězda TV Nova se tajně vdala: Petra Svoboda byla krásná nevěsta!

Petra Svoboda se vdala 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 11:35

Moderátorka TV Nova Petra Svoboda se včera na pražské Malé Straně vdala za svého partnera Ondřeje Křivku. Těhotné nevěstě to moc slušelo, za družičku jí navíc šla dcera Ráchel.

Hvězda televize Nova, moderátorka Televizních novin Petra Svoboda na sebe vždy upozorňovala nepřechýleným příjmením. A bude i nadále, ačkoliv se včera po pětiletém vztahu vdala za dlouholetého partnera Ondřeje Křivku, s nímž momentálně očekává narození potomka.

„Chtěli jsme s manželem stihnout svatbu do narození syna, aby se narodil do úplné rodiny. Ráchel byla naše nádherná družička. Jsme šťastní,“ okomentovali novomanželé v krátkosti včerejší obřad.

Obřad se konal v malostranském kostele svatého Tomáše. Zprávařce šla za družičku dcera z prvního manželství, kterou vychovává se svým současným mužem. Petra oblékla svatební šaty ze známého salonu Poner.

Těhotné moderátorce to na svatbě, jejíž termín se páru dařilo před světem tajit, moc slušelo. Na televizních obrazovkách ji nově budeme sledovat pod jménem Petra Křivková - Svoboda.

Témata: Petra Svoboda