Agáta Prachařová zase šokuje: Láskyplné tetování!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 22:02

Má Agáta Prachařová srdce na správném místě? Tentokrát výjimečně není řeč o průběhu manželské krize s Jakubem, ale o nejnovějším tetování na jejím těle. Agáta totiž všechny zaskočila tím, že si nechala vytetovat symbol lásky, kterou právě postrádá.

Agáta Prachařová si potrpí na to, aby stále dobře vypadala. Součástí toho je i její posedlost tetováním,o které dcera herečky Veroniky Žilkové mluví už dvě desetiletí. Inkoustové kresby má po celém těle a se svým vzhledem je spokojená.

Podle týdeníku Sedmička si nedávno v naprostém utajení nechala udělat další. Vzhledem k tomu, o jaký obrázek jde, se však zdá být načasování nejnovějšího tetování přinejmenším podivné. V katalogu svého tatéra si totiž vybrala srdíčko, které si nechala zvěčnit na dlaň.

V osobním životě si přitom Agáta právě prochází krizí s manželem Jakubem Prachařem, kterou odstartovala nepovedeným velikonočním vtipem o rozchodu. Ten se málem stal skutečností. Přesto si nechala na ruku vytetovat symbol lásky.

Týdeník Sedmička navíc disponuje fotografií tetování. Na základě toho konstatuje, že nejnovější umělecké dílo na těle dvojnásobné maminky vypadá jako dílo školáka, třeba jejího sedmiletého syna Kryšpína. Může to však být jen otázka vkusu.

Témata: Agáta Hanychová