Co se stalo s Krampolovou? Jiří Krampol poprvé promluvil!

Krampol, Jiří 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 20:41

Starostlivý Jiří Krampol se o zdraví své manželky Hanky, kterou v Tunisku postihl už druhý letošní kolaps, určitě bál. Naštěstí všechno dobře dopadlo, známý bavič do detailu popsal, co přesně se během posledních desítek hodin dělo.

O kolapsu jeho ženy se dnes v Česku, tedy stovky kilometrů od místa, kde k němu došlo, šířily opravdu rozličné informace. Proto se známý bavič Jiří Krampol rozhodl poskytnout poměrně rozsáhlý rozhovor, v němž spoustu věcí uvedl na pravou míru. Hned na úvod dementoval, že by ji snad někdo našel, jak nemůže dýchat a jen lapá po dechu.

„My jsme byli normálně na večeři, sedli jsme si a Hanka mi řekla, že jí je špatně a šla na pokoj… Přišel jsem za ní za pět minut, lehli jsme si a pak se probudila a řekla mi, že jí je hodně špatně,“ sdělil Krampol eXtra.cz. Ihned šel na recepci, kde bylo rozhodnuto o jejím převozu na soukromou kliniku, kde jeho manželku umístili na JIPku.

Ve zdravotnickém zařízení v Sousse Hanka absolvovala EKG, měření tlaku a odběr krve. Podle jejího manžela dopadly všechny testy dobře. „Celková diagnóza je slabost a nechutenství… Snědla rohlík a vyzvracela to, tak se to projevovalo,“ vylíčil herec a moderátor.

Krampolová, která je vášnivou kuřačkou, což také hraje roli, dostala od lékařů jasné nařízení. Spotřebu cigaret musí omezit na deset denně. Její muž si dnešní možnost návštěvy moc pochvaloval. „Byl jsem rád… Usmívala se a vynadala mi, že jsem ji nechal v nemocnici,“ popisuje Krampol.

Podle něj by jeho ženu měli nejpozději v pondělí propustit, Hanka už se těší, až se půjde vykoupat do moře. „Říkala, že si chce ještě užít sluníčka. A slíbila mi, že bude jíst už pravidelně,“ řekl známý bavič eXtra.cz a dodal ještě pochvalu pro cestovní kancelář za to, jak se o ně vzorně postarala.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová