Anna Slováčková promluvila o mateřství: Chce být jako Dáda?

Anna Slováčková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 17:13

I Anna Slováčková občas musí odpovídat na otázky, nad kterými běžně nepřemýšlí. Takovým tématem je založení rodiny. Dcera herečky Dády Patrasové by ráda dětem dala maximum, připustila, že u nich doma to tak úplně nebylo.

Třiadvacetiletá Anička Slováčková má na založení rodiny ještě čas, přesto na toto téma dostala otázku, jelikož v jednom z muzikálů hraje matku dvou dětí. Sama si něco takového zatím neumí představit. „Já po tom vůbec netoužím a nemám to v plánu,“ prozradila webu Super.cz.

Uvažovat o tom začne, až jí začnou tikat pověstné biologické hodiny, což prý ale nebude minimálně dalších pět let. „Ani plán hledat si manžela a otce svých dětí nemám,“ řekla dcera slavných rodičů.

Jejím otcem je Felix Slováček, matkou pak Dáda Patrasová, která si v posledních měsících užila i negativní popularitu. I proto o ní možná Anička slovem ani nezavadila. Jaká by chtěla být matka, však představu má. „Rozhodně nechci být ten typ matky, který bude utíkat do práce, protože musí třeba živit rodinu,“ konstatuje herečka a zpěvačka.

U nich doma to tak prý bylo a Anička se z toho chce poučit. „Já, když bych si chtěla rodinu založit, tak s těmi dětmi chci opravdu být aspoň do pěti let s tím, že té práce bude minimálně nebo ji budu moct dělat z domova,“ tvrdí Slováčková s tím, že by jim dávala maximum. Zatím na to však nemá pomyšlení.

„Chci dělat pořádně svoji práci, vést kapelu, někam se dostat. Až budu na nějakém bodu toho mého pomyslného pracovního žebříčku, tak si možná řeknu: OK, tohle jsem si splnila a můžeme jít na něco jiného,“ vysvětlila.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová