KOLAPS HANY KRAMPOLOVÉ! Jak je na tom?

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 14:25 | Aktualizováno: 18. května 2019 15:29

Po bitvě je každý generál, ale Hana Krampolová asi do Tuniska jezdit neměla. Manželku známého baviče postihl v exotické zemi další kolaps. Nejnovější informace z různých zdrojů jsou navíc plné nejasností a nikdo vlastně přesně neví, jak na tom Hanka je.

Jak už jsme vás informovali, Hanu Krampolovou postihl v Tunisku, kam odcestovala s manželem Jiřím na soustředění Muže roku, další kolaps. Od dnešního rána se však značně začaly lišit verze toho, co se vlastně stalo a jak na tom žena známého baviče je.

Podle Blesku bylo Hance špatně už před odletem z Prahy, zle se jí mělo udělat v pražském kosmetickém salonu, kde prý i zvracela. V den příletu do africké země se jí špatně chodilo, jinak ale komunikovala, nic nepila a tvářila se, že je vše v pořádku. Pak se jí ale udělalo zle.

Zatímco Blesk tvrdí, že ležela zesláblá na pokoji a nakonec ji museli nést v náručí, jelikož nemohla odejít po svých, podle zdroje Expresu ji našli úplně promodralou, nemohla dýchat a jen lapala po dechu. „Myslím, že by bez včasné pomoci zemřela,“ konstatoval zdroj obeznámený se situací.

Shoda naopak panuje ohledně toho, že Krampolová skončila na tamní nejlepší soukromé klinice a snaží se komunikovat s okolím. Podle zdroje Blesku probíhá komunikace přes sklo z JIP především očima. Manželka známého baviče údajně řekla jedinou větu – mám žízeň.

Nesedí ani popis jejího současného stavu. Dle Blesku se každou chvíli mění, podle Expresu však jen a jen k lepšímu a nezdá se, že by Hanka měla být v přímém ohrožení života. „Hana už komunikuje, hýbe rukama i nohama, snaží se normálně mluvit,“ říká zdroj tohoto serveru. Víc by už dnes měl vědět Jiří Krampol, kterého by snad měli k ženě pustit.

V cestě mu však stojí jedna velká překážka. Podle zdroje Blesku leží jeho žena ve druhém patře, kam se herec a moderátor bude dostávat jen velice složitě. Krampolovy problémy s chůzí se totiž projevily už při návštěvě místní památky. „Do toho Kolosea skoro ani nedošel, bolely ho nohy a šoural se,“ dodal zdroj.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol