Karel Gott šokoval fanoušky! Tohle vůbec nikdo nečekal!

Karel Gott 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. května 2019 13:22

Karel Gott dokáže i po letech fanoušky překvapit! Mnohé zaskočil, když si před pár dny založil účet na Instagramu, který je jinak považován spíše za sociální síť pro mladé. Fotky které na něm teď zveřejnil, ale mnohým vyrazily dech!

Karlu Gottovi je sice zanedlouho oslaví osmdesáté narozeniny, doma má ale mladou ženu a malé dcerky, takže je jasné, že se snaží jít s dobou! A to se netýká jen Instagramu, ale i módy!

Zpěvák vyrazil na koncert Leoše Mareše a pro tuto příležitost zvolil pro něj velmi neobvyklý outfit! „Milí přátelé, vaše včerejší vřelé přivítání na koncertě Leoše Mareše v O2 aréně je pro mě nezapomenutelné! Tento večer mě naplnil energií a přinesl mi mnoho radosti na hodně dlouho. Díky Leoši za pozvání a velká gratulace k třikrát vyprodané aréně. Ještě musím hodně cvičit,“ vzkázal fanouškům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Milí přátelé, vaše včerejší vřelé přivítání na koncertě Leoše Mareše v O2 aréně je pro mě nezapomenutelné! ?Tento večer mě naplnil energií a přinesl mi mnoho radosti na hodně dlouho. ?Díky Leoši za pozvání a velká gratulace k tříkrát vyprodané aréně. ?Ještě musím hodně cvičit.?Děkuji za fotografie @petrkozlik_photo @thebrandsprague @lbm_parizska #balenciaga #vetements #versace #lbmparizska #thebrandsprague #trikoncerty #leosmares #karelgott #outfitofthenight #dusanchrastek #petrkozlikphotographer #danielpasekhairstylist

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott), Kvě 18, 2019 v 3:45 PDT

Ke své zprávě přidal i několik fotek, ze kterých jsou jeho fanoušci na větvi! Karel totiž vyměnil tradiční oblek za pomalovanou džínovou bundu, červenou mikinu s kapucí, černé tepláky a červené tenisky! „Ty moty. Je to frajer,“ nešetří chválou Jakub.

„Pane Bože Vy jste fakt frajer, a čim starší tím lepší. Prostě opět se potvrdilo, že muži nestárnou pouze zrají jako víno a Vy jste toho zářivým příkladem,“ jásá další fanynka. „Co je to za mladého kluka, prostě jste stále mlád,“ chválí ho další příznivkyně.

„Teda, valím oči na ten ohoz!“ přiznala jedna z Češek. „Mistře, vy jste dobrý gangster!“ píše mu další z fanoušků. „Byl to masakr. Příště Kájo budete určitě dělat i breakdance,“ tipuje další fanoušek.

Témata: Karel Gott Leoš Mareš