Kolaps Hany Krampolové: Na kapačkách bojuje o život!

Hana Krampolová s mužem 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 8:42 | Aktualizováno: 18. května 2019 10:15

S manželem vyrazila do Tuniska, zatím si ale Hana Krampolová tamní pobyt moc neužívá. Manželku známého baviče tam postihl další kolaps, s následky toho minulého se přitom vypořádala teprve před pár týdny. Zdrceného Jiřího k ní navíc lékaři nepustili.

Jak jsme již včera informovali, manželku známého baviče Hanu Krampolovou postihl další kolaps na poměrně nevhodném místě. S manželem Jiřím či Dádou Patrasovou totiž v týdnu vyrazila na soustředění Muže roku do Tuniska a právě tam musela už ve čtvrtek náhle do nemocnice.

Podle informací serveru eXtra.cz přímo z místa leží na soukromé klinice ve městě Sousse, kde jí lékaři momentálně provádějí různá vyšetření. „Měla nechutenství a bylo jí hodně špatně. V tuto chvíli je na kapačkách,“ prozradil eXtra.cz člověk dobře obeznámený se situací.

Náhlé zdravotní obtíže se objevily ve čtvrtek, Krampolová měla mít problémy s dechem. „Hanka se dusila a zřejmě jí kolaboval celkově organismus,“ dodal informovaný zdroj. Manžel Jiří jí zatím navštívit nesměl, dnes by se to však mělo změnit.

„Vím, že úroveň lékařské péče je tu výborná a věřím, že vše dopadne dobře. V sobotu za ní půjdu,“ řekl eXtra.cz sám zdrcený Krampol. Herec a moderátor už se včera nechal slyšet, že měl manželku na očích 24 hodin denně. Přestože nejedla prášky ani nepila alkohol, udělalo se jí opravdu moc špatně. Přitížit jí mohla změna klimatu a vedro, které v Tunisku panuje.

Hanu Krampolovou postihl kolaps už počátkem března, za selháním organismu tehdy stály problémy s příjmem potravy. Manželka populárního baviče musela být na několik týdnů hospitalizována, nakonec se ze všeho dostala. Doufejme, že takhle šťastně to dopadne i tentokrát.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol