Simona Krainová řekla, kolik bere: Zatočí se vám hlava!

Simona Krainová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 14:13

Simona Krainová neměla problém najít nový zdroj příjmů poté, co šel modeling přece jen trochu stranou. Topmodelka se našla v sociálních sítích a přiznává, že vydělá i víc než v dobách největší slávy. Roli přitom hrají minimálně dvě věci.

Přestože nejlepší léta modelingové kariéry má šestačtyřicetiletá Simona Krainová za sebou, dnes si paradoxně vydělá víc peněz. Žena, která strávila několik let života v Paříži, sice už tolik necestuje po světě, zato se dobře zorientovala v tom internetovém. Úspěšná modelka ani neskrývá, že právě tento faktor je klíčový.

„Rozhodně vydělávám víc. Otevřely se nám dveře sociálních médií a máme možnost dělat reklamu na zboží klientů, sleduje nás spousta lidí, funguje to,“ řekla serveru Super.cz Krainová, kterou jen na Instagramu sleduje 369 tisíc lidí. Kdyby za každého dostala pouze korunu, vzešla by z toho částka, z níž by se mnohým z nás zatočila hlava. Není přitom pochyb, že vydělává ještě víc.

Všechny finanční prostředky navíc zůstávají na rodinném účtu. Zatímco dřív Simona využívala služeb manažerů, např. Maria Sečkára, dnes tuto funkci zastane její manžel. „Klienti osloví Karla, takže je to doma. Karel je v této profesi nejlepší, dělá to spoustu let,“ nešetří jeho žena chválou.

Neshody ohledně peněz ve společné domácnosti rozhodně nepanují, žádná debata o procentech není nutná. „U nás doma to tak nefunguje. Je to všechno naše. Nepřemýšlíme o tom,“ konstatuje modelka a potvrzuje, že s manželem mají opravdu harmonický vztah.

S vydělanými korunami mají jasný plán. „Peníze, které vydělám, dávám na účet pro děti. Když budou jednou chtít něco dělat, tak aby měly na rozjezd, na který jsem já neměla,“ vysvětluje rodačka z Havířova, kterou do světa modelingu dostal úspěch na castingu.

Témata: Simona Krainová