Češi z Lake Malawi dostali na kolena Británii! Proč fanynky tolik milují Alberta?

Lake Malawi 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. května 2019 12:44 | Aktualizováno: 17. května 2019 16:14

Výkonu české skupiny Lake Malawi na soutěži Eurovize si všimli i ve Velké Británii. Proč? Frontman skupiny Albert Černý totiž upoutal nejen média, ale i fanoušky!

Indie-popové skupina Lake Malawi, která se na Eurovizi probojovala až do finále, zaujala i Brity! Na twitteru se totiž řada z nich podivovala nad podobností Alberta Černého a Joeym Essexem, který se proslavil díky televiznímu seriálu The Only Way Is Essex.

„Diváci byli hysteričtí, když spatřili essexskou legendu na pódiu prvního semifinále Eurovize...“ poznamenal britský bulvární deník the Sun. „Roztomilý frontman dokonce rapoval s cockney přízvukem, což ho hvězdě reality show ještě připodobnilo,“ napsal The Sun.

O frontmanovi české skupiny hojně diskutovali fanoušci na twitteru. „Česká republika je zatím nejlepší – s roztomilým Joeym Essexem,“ psala například jedna z divaček. „Co dělá Joey Essex v Eurovizi,“ podivuje se další.

@bbceurovision Czech bloke looks like Joey Essex

— sarah gray (@greysfansar) 14. května 2019

Is it just me or is the #CzechRepublics lead singer Joey Essex?!! #Eurovision2019 @bbceurovision

— LesaD (@xlesadx) 14. května 2019

Czech Republic are the best so far with the cute lil Joey Essex #Eurovision @bbceurovision

— Gina Flynn (@ginaflynn) 14. května 2019

Další členové české kapely pak fanoušci z celého světa srovnávají se zpěváky Jamesem Bluntem a Seanem Mendesem. Doufejme tedy, že fanoušci svou přízeň české skupině zachovají i v sobotním velkém finále, které se uskuteční v tel Avivu! 

Témata: Lake Malawi Eurovize Velká Británie Albert Černý Joey Essex