Smutek Ivy Pazderkové! Herečku skolily deprese!

Iva Pazderková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 13:31

Jindy usměvavá herečka a komička Iva Pazderková má občas dny, kdy je smutná. Zatímco dřív předstírala, že se nic neděje, dnes musí „paní pozitivní“ stranou. Pazderková všem vzkazuje, že na to má každý člověk právo.

Změna prostředí lidem často prospívá, komičce Ivě Pazderkové cesta do USA, kam zavítala s pořadem Na stojáka, úplně nesedla. Nejprve tamním Čechům vyčetla, že jí automaticky tykají, pak na ní, zdá se, padla pořádná depka. „Jsou dny, kdy člověku není do smíchu,“ začala svůj dnešní instagramový příspěvek.

Ať je důvod ke smutku jakýkoliv, herečka si dlouho myslela, že nemá právo se neusmívat a nebýt za každou cenu v pohodě. „A že pokud už dám najevo, jak mi je, musím vysvětlit proč,“ píše na sociální síti.

Dnes už chápe, že to není nutné. Až na jednu výjimku. „Tedy pokud zrovna nejsem v práci,“ přiznává Pazderková, která má v popisu práce bavit lidi a publikum by mohlo otrávit, kdyby působila jakkoliv smutně nebo sklesle. Jindy ale nemá smysl se přetvařovat.

„Naučila jsem se, že je sakra v pořádku dát odpočinout paní pozitivní a dokonalé a být občas uzavřená ve svém smutku, melancholii nebo trápení,“ konstatuje komička a herečka, která vzápětí připojila pár povzbudivých slov.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Iva Pazderková (@iva.pazderkova), Kvě 16, 2019 v 11:50 PDT

„Pojďme se v takových chvílích a dnech tak nějak obyčejně chápat, přidat k tomu chápání úsměv nebo objetí a neklást otázky, pokud na ně někdo nechce odpovídat. Taky pojďme nesoudit závažnost původu smutku, protože pro každého je ten jeho problém ten největší a je to tak v pořádku,“ přeje si Pazderková, která ještě dodala přání krásného dne všem svým fanouškům.

Témata: Iva Pazderková