Trápení Týnuš Třešničkové: Kromě popálenin se objevil další vážný problém!

Třešničková, Týnuš 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. května 2019 10:50 | Aktualizováno: 17. května 2019 13:34

Česká youtuberka Týnuš Třešničková už od loňského září leží v istanbulské nemocnici s vážnými popáleninami! Doufala, že Vánoce už stráví doma se svými blízkými, jenže takové štěstí neměla. A aby toho nemylo málo, objevil se u ní další vážná problém!

Třiadvacetiletá Týnuš byla na konci září 2018 vážně zraněna při ohňové show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökçe celosvětově známý pod přezdívkou Salt Bae.

A i když se o ni starají nejlepší lékaři, Týnuš kvůli popáleninám, které má na třetině těla, stále nemůže domů! A aby toho nebylo málo, svěřila se, že se u ní objevil další problém!

Na Instagramu zveřejnila fotku s výhledem ze svého nemocničního pokoje na město pořízenou krátce před šestou ranní. Má totiž problémy s nespavostí! „Někdo vstává a někdo jde teprve spát,“ napsala ke snímku, na němž je čas 05:56.

Je jasné, že dlouhý pobyt v nemocnici si na ni začíná vybírat svou daň! Nespavostí trpí řada pacientů, kteří se ocitnou mimo pohodlí vlastní postele! Týnuš tak musí doufat, že v její léčbě dojde ke zvratu a ona se bude moc vrátit ke své rodině a především příteli!

Témata: Týnuš Třešničková Turecko