Helena Vondráčková (71) se ukázala polonahá! Budete valit oči...

Helena Vondráčková na Floridě 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

17. května 2019 2:16 | Aktualizováno: 17. května 2019 19:05

Česká zpěvačka Helena Vondráčková je ve svém věku (71) stále více než aktivní. V Berlíně si v lednu převzala prestižní ocenění Smago! Award 2019. A nyní trávila dovolenou na Floridě, odkud poslal dost dráždivé snímky. Ta má ale postavu!

Helena Vondráčková má Floridu za druhý domov. Nebo první už dnes? Nicméně, své fanoušky a občany České republiky, kteří v posledních týdnech prožívají doma v Česku  velmi chladné květnové počasí pořádně podráždila svými odvážnými fotografiemi v biknách. A Helena zdraví: Slunná Florida, moře a teplo. Posílám pozdravy domů a doufám, že se máte všichni tak dobře jako já! 

V jejím věku mít takovou postavu, závidím, píší lidé na sítích. Ta si žije, píší další. Ale jsou i přející lidé: Sluší vám to Helenko!

Na závěr v posledním pozdravu láká na své vystoupení: "Dovolená na Floridě byla skvělá ? Slunce a moře mi dodaly spoustu energie a tak se na vás těším na mém turné, které pokračuje v pátek 17. května v Klatovech ? S Olinkou Matuškovou, se kterou jsem na druhé fotografii, jsme se domluvily, že bude hostem mého koncertu 31. května v Chrudimi ?‍? Těšíme se na vás".Takže Heleno, těšíme se na vás!

Témata: Helena Vondráčková florida USA