Tamara Klusová jedinou fotkou naštvala hodně lidí! Tohle ti připadá vhodné?!

Tamara Klusová 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. května 2019 13:38 | Aktualizováno: 16. května 2019 18:16

Manželka zpěváka Tomáše Kluse Tamara to pořádně chytala od svých fanoušků! Ty naštvala jedna z fotek, kterou trojnásobná maminka zveřejnila na Instagramu!

„Horečka středeční noci pokračuje....“ posteskla si před pár dny Tamara nad fotkou sebe a její nemocné dcery Jenovéfy.

„Člověk si vždycky uvědomí, jak má být vděčný za každý den, kdy jsme zdraví a můžeme dělat vše, co milujeme… Pak když vidím ty oči plné únavy, které koukají tak trochu skrz život, nejraději bych to vzala na sebe… Tak mám Jenu na sobě aspoň takhle a dnešní den se ponese v tulící náladě.,“ uvedla s tím, že se nemoc musí „vytulit“.

Soucit s Klusovými a jejich dětmi projevila například herečka Eva Holubová. „To bylo vždycky nejhorší, ty smutný, unavený, horečnatý oči!! A když v tom byli oba!!! Taky jsme se tulívali. Copak mate?“ zajímalo ji. „Joska má anginu a Jenu zatím ,,jen horečky” tak uvidíme, co se vyloupne... třeba to budou zuby... kéž by...“ vysvětlovala Tamara.

Brzké uzdravení popřála i jiná známá česká herečka. „Hladím, hladím. Nechť je brzy lip!!!“ vzkázala Jitka Čvančarová.

Jenže fakt, že Tamara ukazuje úplně vše ze svého soukromí – dokonce i své děti, když jsou nemocné, ale řadu lidí rozlítila! „Neustále o Vás píšou, tak jsem se jen pro info. podívala na Váš profil. Mám dceru, je jí 14 let. Má víc rozumu než Vy, ač je to pubescent. Vím, že Vás nesleduji, tak nemám co komentovat, ale nemohla jsem si pomoct,“ podivuje se jedna u Češek.

Právě tím, že je Tamara známá osobnost a influencerka, má totiž vliv na tisíce lidí! „Nerozumím zveřejňování fotek Vás a nemocného dítěte, co s tím?“ diví se další diskutující. „Vážně si, Tamaro, myslíte, že fotit svoje nemocné děti a dávat je na sociální sítě je dobry nápad?“ napsala další.

Tamara všem kritičkám poslala jasný vzkaz! „Já zas nerozumím tomu, proč komentujete fotky lidi, které nesledujete,“ rýpla si do nich.

Našli se ale i tací, kteří se Tamary zastali. „Víte, co mě zaráží nejvíc? Že podobnou fotku má na svém IG i Tomáš a nevšimla jsem si, že by se tam kdokoli pozastavoval nad tím, že dává na sociální sítě fotku se svým nemocným dítětem. Trochu dvojí metr... Nevím, proč mají některé matky tendenci být tak přehnaně kritické vůči ostatním,“ zdůraznila jedna z fanynek.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus sociální sítě